Vedetele din America au sărbătorit Ziua Mamei

Publicat pe

Această duminică a fost una specială în America, unde toată lumea a sărbătorit Ziua Mamei. Celebrităţile nu au făcut excepţie şi au marcat momentul postând fotografii adorabile însoţite de cele mai frumoase urări pentru cele care le-au dat viaţă.

 

„La mulţi ani de ziua mamei celei care îi este mama lui Charlotte minunata mea fiică, Chelsea', a scris Hillary Clinton pe contul său de Instagram.

 

Gisele Bundchen a postat o fotografie cu mama şi surorile sale şi a scris un mesaj înduioşător. „Vreau să o onorez şi să-i mulţumesc mamei mele şi tuturor mamelor pentru dragostea, devotamentul, răbdarea şi lecţiile pe care doar o mama le poate învăţa. Te iubesc, mamă!'

 

Pentru Tyra Banks şi Lucy Liu a fost prima Zi a Mamei pe care au sărbătorit-o în calitate de mame, iar emoţia a fost pe masură. Ambele au devenit mame de curând cu ajutorul unor mame surogat.

 

„Prima sărbătoare pentru mine. E genial. Eu şi mama mea transmitem dragoste şi îmbrăţisări tuturor mamelor din această lume care muncesc din greu', a scris Tyra, postand doua fotografii: una in care apare impreuna cu mama ei si cealalta in care este doar ea si micutul York.

 

Cel mai frumos cadou pentru care ne-am rugat este, in sfârşit, aici. Are degețelele și ochii mei mari și gura și bărbia lui Erik. In timp ce ii multumim ingerului de femeie care a purtat miracolul pentru noi, ne rugam pentru toti cei care se lupta sa atinga aceasta minunata realizare. Bine ai venit pe lume, York Banks Asla', spunea top modelul de 42 de ani la nasterea fiului ei.

 

„Îm place să fiu mamă', a scris Lucy Liu, postând o fotografie cu băieţelul său care se joaca cu mâncarea.

 

Însărcinată cu primul ei copil, top modelul Behati Prinsloo a trăit cu totul diferit această zi anul acesta. „O zi fericită frumoasei şi extraordinarei mele mame şi tuturor mamelor, de asemenea. Abia aştept noua aventura', a scris ea postând o fotografie în care râde fericită în braţele mamei sale.

 

John Legend a devenit în urmă cu puţin timp tăticul unei fetiţe, Luna, şi şi-a sărbătorit soţia. „Minunatei mele soţii, Chrissy. Luna şi cu mine suntem atât de norocoşi să te avem în vieţile noastre. Dacă fiica noastră ar putea avea jumatate din frumuseţea ta, as fi atat de fericit şi mândru. Happy 1th Mothers Day”.

 

„Cel mai frumos cadou de Mothers Day. Realizat de un prieten drag si de cele mai talentate artiste florar', ascris Adriana Lima, postând o fotografie cu un aranjament superb la realizarea caruia au contribuit şi cele două fetiţe ale ei.

 

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Liv Tyler a postat doua fotografii cu familia ei. În prima apare împreună cu mama, Bebe Bluell, şi bunica, Dorothea Johnson. „3 generaţii', a scris actriţa in dreptul acestei fotografii speciale, dupa care a mai postat şi o altă fotografie cu iubitul ei, Dave, şi cei doi copii, Sailor şi Milo.

 

Foto: Instagram

 

Vedetele din America au sărbătorit Ziua MameiVedetele din America au sărbătorit Ziua Mamei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter