(P) L-am văzut pe Hugh Grant! Și pe Prințul de Monaco.

Publicat pe

Și nu numai pe ei. A mai fost și Fernando Alonso, cu Kimi Raikonen am facut poze, Sebastian Vettel, peste Lewis Hamilton era să dau la propriu, iar la Daniel Ricciardo – cel care a și câștigat locul 1 la acest raliu, ne uitam lung și nu ne venea să credem că trecem chiar pe lângă noi, cu un zambet larg ca de reclamă. Ah, să nu uit, am văzut-o  și pe mama clanului Kardashian.

Se facea că era o zi însorită de duminică. Stăteam și eu ca tot omul, chiar pe pista circuitului Grand Prix Monte Carlo și vapam tacticoasă un Iqos. Îmi așteptam tura cu double deck-ul pe circuit. Să vă zic: circuitul de la Monte Carlo este unul tare dynamic: multe curbe strânse, coborâri, schimbări dese de viteze, străzi înguste, tunel, ceea ce-l face unul dintre cele mai dificile trasee, așa că eram curioasă să văd cum e într-un autobuz cu etaj care gonește cât poate de tare. La un moment dat, simt agitație în spatele meu. Primul a fost Fernando Alonso. Am scos repede telefonul și am tras o tură de poze. La fel s-a întâmplat și cu restul. Când a apărut Hugh, ah Hugh, s-a făcut liniște. Având aerul acela englezesc, relaxat, ușor detașat, toată lumea îl sorbea din priviri, iar grupul nostru nu făcea exceptie. Sunt convinsa ca au fost mult mai multe personalitati care treceau catre lounge-urile VIP, dar n-am apucat sa le vad pe toate. Dincolo de spectaculozitatea sunetului motoarelor turate pe strazile inguste ale Monte- Carlo-ului, prezenta vedetelor este si unul dintre motivele pentru care acest Grand Prix este poate cel mai asteptat circuit din tot sezonul. O experineta plina de stralucire si prestigiu.

#challengeyourimagination

#iqosambasador

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter