Alina Eremia, despre săruturile cu Dorian Popa din serialul "Pariu cu viaţa": "Eram intimidată..."

Publicat pe

Alina Eremia, despre săruturile cu Dorian Popa. Frumoasa cântăreaţă a devenit destul de cunoscută în urma serialul în care a jucat acum câţiva ani de zile. Fanii încă îşi amintesc de ea de atunci şi încă o întreabă despre săruturile cu Dorian Popa, cel care i-a fost partener pe atunci în respectiva producţie. Iată declaraţiile ei. 

Alina Eremeia a povestit la interviurile VIVA! faptul că înainte de a începe serialul „Pariu cu viaţa” a mers la un training, iar scenele în care se săruta cu Dorian Popa nu au fost deoc uşoare. Pe parcurs s-a obişnuit!

„La început a fost extrem de ciudat…Am avut parte înainte de un training în care ni s-au explicat destul de multe lucruri legate de actorie şi de faptul că noi trebuie să credem în povestea personajelor noastre tocmai pentru a o face cât mai credibilă pentru ca oamenii să rezoneze.

Lucrul acesta s-a întâmplat, am înţeles personajele, am rezonat…şi cu povestea lor. Era o treabă foarte interesantă. A fost ciudat la început, dar pe parcurs ne-am familiarizat şi lucrurile au devenit mai simple, dar la început a fost tare straniu.

Noi făceam repetiţii înainte secvenţelor pe care le filmam…când ajungeam în faţa regizorului de platou lucrurile erau deja stabilite. Primele secvenţe filmate, când a trebuit să ne sărutăm, au fost destul de dificile, eram nouă în treaba asta. Eram intimidată de tot.”, a spus Alina Eremia la Interviurile VIVA!.

 

Cum a devenit celebră Alina Eremia

Alina Eremia povestește tot de la începuturile ei în showbiz, alături de Dorian Popa, dar și despre relația pe care o are cu Edi, iubitul ei.

Foto: Libertatea

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter