(P) Yuniku, ochelari de vedere 3D la comandă care pun atât vederea, cât și designul pe primul loc

Publicat pe

Chipul tău este unic. Este primul lucru pe care îl vezi când te uiți în oglindă și este adesea primul lucru pe care alții îl observă la tine. Dacă, uneori, simți că ochelarii de vedere sunt o barieră în exprimare, este posibil să nu fi ales perechea potrivită! Cu ochelarii de vedere potriviți, îți exprimi unicitatea, îți definești stilul.

Sărbătoreste-ți unicitatea cu Yuniku,  primii ochelari 3D centrați pe vedere, creați doar pentru tine!

Ochelarii 3D personalizați Yuniku sunt proiectați exclusiv în funcție de fizionomia și vederea ta.

Ochelarii obișnuiți pot fi personalizați numai într-o anumită măsură. Ramele și adaptarea lentilelor sunt standard, iar lentilele trebuie ajustate în funcție de acestea. În schimb, Yuniku folosește o abordare revolutionară bazată pe vedere. Începem cu evaluarea nevoilor tale de vedere și a trăsăturilor tale faciale unice. Folosim software de ultimă generație pentru a calcula poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii tăi. Apoi, rama este realizată cu imprimante 3D în funcție de acești parametri unici. În premieră absolută, te poți bucura de cea mai inaltă precizie optică, fără a compromite stilul.

Te invităm în magazinele de optică partenere Hoya, pentru a descoperi noua colecție de rame atemporale create de Ørgreen special pentru Yuniku!

 Ørgreen + Yuniku – Atunci când rafinamentul danez întâlnește ochelarii croiți 3D

12 modele de rame de ochelari, fiecare disponibilă în 6 variante de culori, pentru orice chip și orice stil de viață.

Esența Yuniku : „a vedea perfect” și”a se potrivi perfect”. Mantra Ørgreen : „a arăta perfect”.

Ramele premium sunt realizate din materiale de ultimă generație, rezistente și durabile. Stilul atemporal, minimalist, liniile unice, detaliile subtile creează ceea ce am putea numi a patra dimensiune a ochelarilor 3D Yuniku.

Pentru mai multe detalii despre ochelarii de vedere custom Yuniku, accesează pagina web. 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter