Pablo Alboran a recunoscut că este gay: "Viața rămâne aceeași, dar mărturisesc pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram"

Publicat pe

Cântărețul Pablo Alboran a recunoscut că este homosexual. Artistul susține că viața merge mai departe și rămâne aceeași, dar își dorește să fie mai fericit decât înainte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pablo Alboran și-a anunțat fanii că este gay pe rețelele de socializare, prin intermediul unui story. Artistul susține că viața își continuă cursul în aceeași manieră numai că el va fi puțin mai fericit. A amintit că este posibil ca mai multe persoane să fi bănuit acest lucru, motiv pentru care acum confirmă fără rețineri pentru că nu are de ce să se ferească. În familie a avut libertatea de a iubi pe cine a vrut, iar acum tot ce își dorește este să își poată duce visul mai departe.

„Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum simt nevoia să-mi duc visul mai departe ', a anunțat cântărețul într-un Instastory.

Citește și: Dana Rogoz, primele declarații despre botezul fetiței sale, Lia Elena.Pregătește o petrecere atipică

Pablo Alboran: „Voi continua să-mi concentrez viața pe carieră”

În ceea ce privește cariera lui, a ținut să precizeze că nu s-a simțit în niciun moment discriminat la casa de discuri cu care colaborează. A subliniat că a luptat mereu pentru libertate și egalitate, fiind împotriva discriminării de orice tip.

„În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară alora.

Citește și: Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel.Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

Întotdeauna am luptat pentru libertate și egalitate și am fost împotriva oricărui fel de discriminare. Mai presus de toate o fac pentru mine. Versurile pe care le-am scris vorbesc despre tine, despre mine, despre iubire, despre ceea ce ne înconjoară și oricine se poate regăsi în ele indiferent de sex, vârstă sau limbă, pentru că muzica este liberă și eu vreau să fiu la fel de liber ca muzica mea. Vreau să fiu consevcent și responsabil cu mine. Voi continua să-mi concentrez viața pe carieră, pe muzică și să fac totul cât mai bine, respectându-mi publicul.', a mai spus el.

Citește și: Ce fac concurenții de la Te cunosc de undeva, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus.La fimări nu s-au purtat măști și nu s-a respectat distanțarea socială

Pablo Alboran a recunoscut că este gay: "Viața rămâne aceeași, dar mărturisesc pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram"Pablo Alboran a recunoscut că este gay: "Viața rămâne aceeași, dar mărturisesc pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram"

Sursa foto: Instagram, Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter