Președintele Klaus Iohannis avertizează: "Feriți-vă de virus! Au rămas în vigoare măsuri de bun simț, nu dorim să reimpunem măsuri de restricții"

Publicat pe

Președintele Klaus Iohannis se arată îngrijorat de creșterea numărului cazurilor de coronavirus și face un nou apel către români, pentru a respecta normele minimale, pentru a se feri de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Președintele Klaus Iohannis reamintește că noul coronavirus este încă printre noi și ar trebui respectate niște norme minimale, printre care se numără spălatul des pe mâini, purtarea măștii și păstrarea distanțării sociale, astfel încât să nu ne reîntoarcem la restricții dure.

„Este impresionant ce am văzut astăzi. Aceste 4 tiruri care fiecare dintre ele are o funcțiune completă de secție ATI cu toată aparatura necesară și aceste unități vor putea fi folosite acolo unde este nevoie și pentru COVID dar și pentru orice alte situații. 

Citește și: Ce fac concurenții de la Te cunosc de undeva, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus.La fimări nu s-au purtat măști și nu s-a respectat distanțarea socială

Pe de altă parte este rezultatul unui parteneriat foarte frumos. Achiziția și dotarea este rezultatul unei colabolări foarte bune între autorități, mediul privat, persoane fizice, voluntari și iată că se poate. 

Sunt dotări de utlimă oră și sunt convins că atunci când va fi nevoie de ele vor fi extrem de utile. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați. Vreau să mulțumesc și celor care au donat bani pentru acest proiect. 

Nu pot să nu menționez epidemie cu ocazia căreia s-a realizat acest proiect.

Sunt îngrijorat fiindcă am văzut în fiecare zi un număr mare de noi pacienți care sunt infectați.

Citește și: Ozana Barabancea ar fi luat COVID-19 de la Marcel Pavel.Vedeta s-ar afla deja internată la spitalul Matei Balș

Și astăzi sunt peste 300 de persoane și cred că este cazul să mai subliniez câteva lucruri.

Klaus Iohannis: „Virusul nu pleacă în vacanță”

S-a renunțat la multe restricții, dar virusul nu pleacă în vacanță, nici în concediu. Virusul este în comunitate. Am constatat că în zona politică, mai ales în opoziție, apar afirmații și poziții ciudate și nepotrivite. 

Vă spun foarte clar, dragi români, feriți-vă de virus. Au rămas în vigoare măsuri simple, de bun simț și foarte importante. Masca, distanța, igiena mâinilor. Noi nu dorim să reimpunem măsuri de restricții fiindcă ne dorim să redăm românilor o viață normală dar această nouă normalitate nu poate fi un succes fără respectarea acestor norme minimale. Dragii mei, vă rog să le respectați”, a transmis șeful statului, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Bebe Cotimanis, copleșit cu declarații de dragoste de femeia pentru care a divorțat:„Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, mi l-a trimis!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter