Jador și Mario Fresh s-au răzgândit. Au făcut pace cu agresorii care i-au bătut în fața clubului din Mamaia. Care a fost motivul deciziei lor

Publicat pe

Jador și Mario Fresh au șocat lumea mondenă, după scandalul de la Mamaia. Cei doi au fost bătuți în fața clubului în care au petrecut toată noaptea, iar Alexia, iubita lui Mario, a fost cea care a aplanat conflictul. După incident, Jador s-a ales cu un ochi umflat, motiv pentru care cei doi s-au dus rapid la secția de Poliție pentru a depune plângere. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Totul ar fi pornit din cauza unei mese în club, iar cele două grupuri se certau pe cel mai bun loc în local, cu o zi înainte. După petrecere, grupul rival s-a răzbunat pe cei doi cântăreți, în timp ce aceștia se îndreptau spre cazare. 

Acum, Jador și Mario Fresh au fost la audieri, unde s-au întâlnit cu agresorii, iar grupurile au decis să se împace. 

„Suntem băieți buni și noi, și ei' 

 'Nu avem ce explicații să dăm, ne-am împăcat cu ceilalți băieți! Suntem bine toți, ne-am împăcat și gata! Cum am ajuns la împăcare? Suntem băieți buni și noi, și ei! Ce să mai căutăm în subiectul ăsta? Noi suntem cântăreți, noi bucurăm lumea la concerte, noi nu ne batem, nu știm cu bătaia. Nu știm de ce s-au supărat pe noi, nu au stat la masă cu noi. Nu există…. Am auzit că nu am vrut să plătim nota la masă, așa ceva nu există. Nu există ca noi, băieții de la Golden Boy sau băiatul ăsta (Jador, n. red.) să nu plătească nota. Pentru asta muncim, avem bani să plătim nota la o masă. Și nici celălalt subiect, că Jador i-ar fi scris la o fată… A fost foarte, foarte mică discuție cu o seară înainte și asta a fost… ', a spus Mario Fresh după ieșirea de la Poliția Mamaia. 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este jador_mario_fresh_2_2_98327700_44749500.jpg

Același lucru l-a spus și Jador:

 'Ne-am împăcat, suntem bine, au fost băieți și ei, și noi… Nu a fost nimic atât de grav, maxilare rupte sau altceva… Noi bucurăm lumea, nu vrem să apărem cu asemenea știri. Nu știm de ce ne-au atacat', a spus și Jador, la plecarea de la Poliția Mamaia după ce a fost audiat pentru bătaia din club.

Polițiștii i-au chemat pe cei doi cântăreți pentru a lămuri ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina. Aparent, ei și-au rezolvat conflictul cu cei de la care au încasat bătaie, așa că scandalul a luat sfârșit. 

Duminică dimineața, Jador și Mario Fresh au fost implicați într-un scandal de proporții, duop ce patru bărbați i-au agresat fizic și verbal. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, însă cântăreții au abordat calea legală pentru a aplana conflictul, motiv pentru care au mers imediat să depună o plângere. 

Asta după ce la fața locului au venit ambulanțe și echipe de polițiștii. Agresorii au fugit imediat de la fața locului, însă au fost ulterior identificați și chemați la sediul Poliției. 

Jador și Mario Fresh s-au răzgândit. Au făcut pace cu agresorii care i-au bătut în fața clubului din Mamaia. Care a fost motivul deciziei lorJador și Mario Fresh s-au răzgândit. Au făcut pace cu agresorii care i-au bătut în fața clubului din Mamaia. Care a fost motivul deciziei lor

'Cazul este încă la început, însă, datorită probelor video poate avansa rapid și soluționarea să fie una corectă. Noutatea în privința vedetelor este aceea că au cerut un reprezentat legal care să fie de față, lucru, firește, acceptat de oamenii legii', au comentat surse judiciare despre scandalul în care Mario Fresh și Jador au fost bătuți în club, în Mamaia.

Iată că totul s-a terminat cu bine, iar agresorii și victimele, Jador și Mario Fresh, au căzut la pace și scandalul s-a încheiat. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter