Se complică situația, la Antena 1! Andrei Ștefănescu a luat contact cu Marcel Pavel și ar fi infectat cu COVID-19, însă fără simptome. Acum așteaptă rezultatul celui de-al doilea test!

Publicat pe

Marcel Pavel a fost infectat cu COVID-19, iar de la informația potrivit căreia interpretul a fost luat cu izoleta de acasă, a izbucnit un mare haos, asta pentru că el a luat contact cu toți concurenții de la show-ul Te cunosc de undeva. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, Ozana Barabancea ar fi ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din București, acolo unde se află și Marcel Pavel, iar informațiile au venit pe surse, potrivit Gandul.info. 

Ozana nu a infirmat nimic, însă nu a dorit să comenteze subiectul. Acum, se pare că un alt concurent ar fi infectat cu noul virus care face ravagii la nivel global. 

Este vorba despre Adrei Ștefănescu, însă el nu are niciun fel de simptom și așteaptă rezultatul de al doilea test. Între timp, șefii Antena Stars i-au sfătuit pe toți care au intrat în contact cu Marcel Pavel să își facă testul de COVID-19. 

Însă lucrurile nu se opresc aici, ci evoluează din ce în ce mai rău, pentru că Andrei Ștefănescu a luat contact cu Yuvenalia și Violeta Pavel (fiica și soția lui Marcel Pavel), dar și cu Majda, prezentatoare tv de la Antena Stars. 

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât Andrei Ștefănescu, dar și Marcel Pavel, au luat contact cu Liviu Vârciu, proaspăt tătic de fetiță, dar și cu alte vedete care locuiesc împreună cu familiile lor.

Potrivit informațiilor Gândul.info, Andrei Ștefănescu și-ar fi făcut testul covid în urmă cu trei zile, iar miercuri seara, pe 17 iunie, a venit rezultatul pozitiv. El este asimptomatic, motiv pentru care nu a bănuit nimic, până acum. 

„Bună seara, dragi prieteni! În seara aceasta la Antena Stars, alături de: Yuvenalia și Violeta Pavel, Majda și Andrei Ștefănescu! O seară minunată vă dorim! Dumnezeu să ne ocrotească”, scria Marcel Pavel pe 10 iunie, lângă fotografia postată. 

Se complică situația, la Antena 1! Andrei Ștefănescu a luat contact cu Marcel Pavel și ar fi infectat cu COVID-19, însă fără simptome. Acum așteaptă rezultatul celui de-al doilea test!Se complică situația, la Antena 1! Andrei Ștefănescu a luat contact cu Marcel Pavel și ar fi infectat cu COVID-19, însă fără simptome. Acum așteaptă rezultatul celui de-al doilea test!

 Marcel Pavel, despre care se știa încă de marți, 16 iunie, că este suspect de coronavirus, a fost dus miercuri seară la spital cu izoleta, după ce rezultatele testelor au arătat că este, într-adevăr, infectat.

Nicio vedetă a trustului nu a dorit să vorbească cu presa, iar motivul poate fi rugămintea șefilor postului tv ca aceștia să fie discreți în ceea ce privește subiectul delicat.

Filmările la Te cunosc de undeva au fost oprite imediat, și toți cei care au intrat în contact, de la vedete, concurenți prezentatori Tv, până la cameramani și regizori ar urma să stea în carantină timp de două săptâmâni.

În timpul filmărilor nu s-ar fi purtat măști de protecție și nu s-ar fi respectat distanța socială pe perioada pandemiei.

Potrivit unor surse Libertatea, concurenții ar fi fost sunați încă de ieri pentru a li se reaminti că sunt sub contract cu Antena 1 și nu au voie să facă declarații altor publicații cu privire la desfășurarea ultimelor evenimente.

În egală măsură, potrivit acelorași surse s-ar fi închis sediul Antenei Stars, posibil din cauza faptului că Marcel Pavel a venit în platourile de la Romexpo pentru a-și lansa ultima melodie.

Andrei Ștefănescu, concurent la Te cunosc de undeva are emisiune zilnică la același post.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter