Paula Seling a vorbit în premieră despre căsnicia ei și faptul că nu are un copil: "Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți"

Publicat pe

Din 2005, Paula Seling are un mariaj fericit alături de Radu Bucura, însă marele regret al artistei este că nu au un copil. Cu toate acestea, artista nu și-a pierdut speranța și nu a exclus niciodată posibilitatea de a deveni mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling și Radu Bucura au un mariaj fericit de 17 ani, însă nu au fost încă binecuvântați cu un copil… Artista are o carieră de succes, care îi ocupă majoritatea timpului, însă spune că, atunci când ea și soțul ei vor fi pregătiți și divinitatea va decide să-i binecuvânteze cu un copil, acesta va veni, cu siguranță, pe lume.

Paula Seling a vorbit în premieră despre căsnicia ei și faptul că nu are un copil: "Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți"Paula Seling a vorbit în premieră despre căsnicia ei și faptul că nu are un copil: "Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți"

Paula Seling a vorbit în premieră despre căsnicia ei și faptul că nu are un copil

O vedem tot timpul pe scenă sau în piesele postate pe canalul său de YouTube. Știm că este una dintre cele mai talentate voci din țara noastră, însă nu cunoaștem prea multe detalii despre viața sentimentală. Paula Seling este extrem de discretă când vine vorba de relația cu soțul ei.

'Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează.

Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți', spunea Paula Seling pentru revista Taifasuri.

Citește și: Paula Seling, despre căsătoria cu Radu Bucura: „Nu ne plac declaraţiile siropoase”

Citește și: Ce dietă vegană ține Paula Seling: „Nu trebuie să fie scump sau fără gust'

Citește și: Paula Seling, declarație surprinzătoare: 'Sunt zile în care trăiesc cu aer'

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

În ceea ce privește apariția unui micuț în viața lor, Paula Seling nu a exclus niciodată posibilitatea de a face un copil, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

'Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne ptroteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi', spunea artista, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Artista și soțul ei se cunosc din adolescență

Paula Seling și Radu Bucura s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 16 ani. La vremea respectivă, se pare că soțul acesteia nu își dorea o relație serioasă. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că îi trimitea scrisori și încerca să îi intre pe sub piele. Numai că, pe vremea aceea, el era la Braşov, iar ea, la Baia Mare

După nouă ani, vedeta a primit un apel din partea lui Radu. La o săptămână și jumătate după, cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă.

Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit„, declara Paula Seling.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter