Pavel Bartoș, în izolare acasă, cu patru fete: "Mă consider un alintat al sorții!"/ Cum suportă actorul restricțiile impuse de epidemia COVID-19

Publicat pe

Pavel Bartoș se află și el în izolare, acasă, alături de soție și cele trei fiice ale lor. Restricțiile pe care le impune epidemia COVID-19 nu sunt chiar foarte greu se suportat pentru actor, așa cum s-ar grăbi unii să-i plângă de milă, înconjurat fiind de patru fete.

Pavel Bartoș, în izolare acasă, cu patru fete: "Mă consider un alintat al sorții!"/ Cum suportă actorul restricțiile impuse de epidemia COVID-19Pavel Bartoș, în izolare acasă, cu patru fete: "Mă consider un alintat al sorții!"/ Cum suportă actorul restricțiile impuse de epidemia COVID-19

Pavel Bartoș recunoaște că viața ca tată de trei fete nu este ușoară, dar este foarte frumoasă și se consideră un alintat al sorții. Actorul a povestit într-un interviu pentru Libertatea că fiicele lui sunt mândre de el și nu doar o dată au venit să-l urmărească la teatru.

„Sunt conștiente pentru că în vacanțe sau când mergem pe stradă, lumea vrea să facă poze cu mine, vrea autografe și atunci chiar și cea mică a realizat că tatăl ei este cunoscut. Dacă suntem în vacanță, se supără puțin, dar au înțeles că face parte din acest ambalaj numit celebritate' și că este important să îi bucuri pe cei din jurul tău. Da, au venit la filmări sau la teatru, mă susțin și mă bucur foarte tare când le am aproape de mine.„, spune Pavel Bartoș.

„Dar ne și ajutăm foarte mult, ne jucăm unii cu ceilați și ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Cât despre faptul că sunt tată de 3 fete…mă consider un alintat al sorții. Acum că stăm acasă, facem lecții împreună, după ce fetele termină studiile online”, completează actorul.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter