Pe ce cheltuiește fiica lui Teo banii la 14 ani. Nu-i plac hainele de firmă, dar....

Publicat pe

Teo are o relație exemplară cu fiica sa, Maya, dar în adolescență se petrec multe schimbări, cărora nici cel mai abil părinte nu le face întotdeauna față. Din fericire pentru Teo, la 14 ani, Maya nu doar că e un copil cuminte, dar nu o interesează hainele de brand, așa cum ne-a povestit vedeta.

Poate și pentru faptul că viața a încercat-o în diverse moduri, Teo ajungând inclusiv la un pas de moarte din cauza unei pancreatite, vedeta nu este preocupată și nu investește averi în lucrurile materiale. Mai mult decât atât recunoaște că nu o interesează și nu înțelege moda. 'Port ce-mi vine, așa cum îmi vine, nu am înțeles niciodată, dar niciodată, moda. Înțeleg lucrurile care îmi plac și care îmi vin. De exemplu, nu o să mă vezi purtând altceva decât aceste șenile pe care le am în picioare… În emisiuni nu am încotro, pentru că încălțările mele se văd groaznic la televizor, se văd ca niște butoaie și nu am cum să le port. Dar în viața mea normală nu ies din combinația jeans-top-bocanci', a declarat Teo pentru viva.ro.

Teo și fiica sa, Maya

Teo și fiica sa, Maya

Din fericire pentru Teo, nici fiica sa nu este cheltuitoare când vine vorba de modă și nu-i solicită mamei sale sume astronomice pentru a fi în pas cu trendurile și cu brandurile. 'Am avut noroc, îi plac foarte mult lucrurile rare, nu brandurile. Dar dacă e pictat de mână, de exemplu, o atrage. Avem o prietenă care pictează geci, de pildă. Dar dacă aș pune-o să aleagă între o geacă de brand și una pictată de mână, o impresionează mai mult ceva manufacturat„, ne-a mărturisit Teo despre fiica sa adolescentă, căreia i-a spus că este adoptată încă de când aceasta avea doi ani și jumătate.

 

Foto: Libertatea, arhiva VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter