EXCLUSIV! Cristi Minculescu s-a lăsat pe mâna medicilor! Ce tratament urmează artistul de 60 de ani

Publicat pe
EXCLUSIV! Cristi Minculescu s-a lăsat pe mâna medicilor! Ce tratament urmează artistul de 60 de aniEXCLUSIV! Cristi Minculescu s-a lăsat pe mâna medicilor! Ce tratament urmează artistul de 60 de ani

La 60 de ani, Cristi Minculescu este o legendă rock, dar corpul său se supune regulilor firii, iar trecerea timpului își spune cuvântul. Mai ales în cazul unui artist cu sute de nopți nedormite la activ, mult consum nervos, plus un transplant de ficat. Cântărețul a luat o decizie care speră să-i schimbe viața: a intrat la tratament. Iată în ce constă terapia la care a apelat.

Cristi Minculescu are 60 de ani de viață, 40 de muzică  și sute de turnee la activ. Cifre frumoase, dar în spatele cărora se ascund și numeroase nopți nedormite, mult consum nervos, precum și un transplant de ficat ce i-a salvat viața, în 2009. Este fără îndoială o legendă rock, dar corpul său nu ține cont de titulatură și se supune regulilor firii. Tocmai de aceea, Cristi Minculescu a luat o decizie care speră să îi schimbe viața și să-l ajute să se simtă bine: a intrat într-un tratament holistic, despre care se spune că este unic în România.

Am un stil de viață agitat, nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Este o viață fantastică, recunosc, însă și extrem de impactantă asupra organismului meu. Tocmai din acest motiv mi s-a părut câștigător pentru mine acest tratament, protocol, stil de viață, program – spune-i cum vrei – pe care mi l-a propus dr. Cornel Brotac. Din discuția cu el, am înțeles că se va ocupa de mine ca și întreg – corp – minte – spirit. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, activitate fizică și să arăt fresh mulți ani de acum încolo', ne-a declarat artistul despre programul al cărui scop e să purifice organismul uman pe toate planurile: corp – minte – spirit.

Cristi Minculescu va urma un tratament de 60 de zile

Medicul pe mâinile căruia s-a lăsat Cristi Minculescu a personalizat pentru artist un program numit ' Back to Beginnings'.  'Prima interdicție pentru pacienții înscriși în acest program este să renunțe la telefon mobil. Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea. (..) Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului. Pentru că are în vedere tratarea individului ca un întreg, prima etapă a acestui program este evaluarea de la nivel fizic, psihologic și nutritiv. Fiecare pacient va fi tratat individual, există 40 ședințe de terapie fizică inclusă, iar programul se întinde pe o durată de 60 de zile. Vorbim de o evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață care ne va ajută să ne debarasăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră. În ceea ce privește nutriția, vorbim despre un plan nutritiv de asemenea, individual, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici. Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar există și meniu proteic pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață. În plus, în cadrul celor 60 de zile de program, pacienții vor participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață și după ce se termină perioada de tratament', a explicat medicul Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie, despre pașii pe care îi va urma Cristi Minculescu în cele 60 de zile de tratament.

Foto: PR, arhiva VIVA! 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter