Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu înainte să moară. Ce luase regretatul designer de la ea

Publicat pe

Vica Blochina susține că Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Acum, după moartea celebrului designer au ieșit la iveală multe lucruri care încă nu se aflaseră în presă. Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu înainte ca acesta să moară.

Acum plânge că prietenul ei s-a stins din viață, însă înainte cu două luni ca acesta să moară, Vica Blochina a fost foarte supărată pe Răzvan Ciobanu. Vedeta a fost atât de supărată încât l-a reclamat la poliție pe designer, potrivit cancan.ro.

Se pare că Vica Blochina i-a împrumutat mai multe genți scumpe lui Răzvan Ciobanu, iar acesta nu i le-a mai dat înapoi. Acesta a fost motivul pentru care blonda a mers la poliție și l-a reclamat pe regretatul designer. Totul s-a întâmplat cu aproximativ două luni înainte ca acesta să moară în accidentul de mașină.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

FOTO: Facebook

Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu înainte să moară. Ce luase regretatul designer de la eaVica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu înainte să moară. Ce luase regretatul designer de la ea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter