Pe Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, o stii, dar sora ei... este și mai sexy! Cum arată și cu ce se ocupă Diana

Publicat pe

Ispita Nicoleta face furori la Insula Iubirii de câteva sezoane. I-a vrăjit pe concurenţi cu trupul său, dar şi cu farmecul ei. Are trăsături care imediat ies în evidenţă, are calităţile necesare pentru a cuceri orice bărbat. Iată că şi sora ei este la înălţime!

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. La întoarcerea în România, ispita Nico și Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa.

Iată că în acest sezon a devenit şi mai puternică şi cu ajutorul atuurilor sale îl cucereşte pe Ionuţ, cel care a intrat în competiţie alături de Mirela. Nicoleta a apărut la multe emisiuni TV după apariţia la „Insula Iubirii”. Şi sora ei este la fel de celebră şi arată incredibil de sexy.

Diana Dragne reuşeşte să îmbrace multe vedete TV şi influenceri de la noi din ţară. Tânăra este pasionată de modă, are un atelier de haine pe care l-a dezvoltat încet, încet. Îi place să călătorească în locuri exotice alături de prieteni şi de apropiaţi.

Referitor la aspectul său, Diana arată incredibil de bine, a acordat o mare atenţie fizicului. Pare că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operaţie de mărire a bustului. Priviţi GALERIA FOTO cu imagini cu sora ispitei Nicoleta!

Pe Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, o stii, dar sora ei... este și mai sexy! Cum arată și cu ce se ocupă DianaPe Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, o stii, dar sora ei... este și mai sexy! Cum arată și cu ce se ocupă Diana

Scandal la Insula Iubirii între două concurente

Între două concurente care fac și au făcut parte din show s-au aprins spiritele. Acestea se pare că au avut lucruri de împărțit și și-au adresat cuvinte grele. Și-au adus chiar și acuze una alteia!

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter