Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, o nouă intervenție estetică. Schimbarea este evidentă

Publicat pe

După ce a câștigat de două ori emisiunea 'Bravo, ai stil!', Silvia și-a făcut o nouă intervenție estetică. Câștigătoarea 'Bravo, ai stil! All Stars' nu a spus mai nimic despre transformările prin care trece, însă schimbările sunt mai mult decât vizibile. După ce și-a pus implanturi mamare, acum Silvia Popescu a trecut din nou pe la medicul estetician.

În urmă cu câteva luni, Silvia de la 'Bravo, ai stil!' își mărise bustul și era foarte mândră de rezultat. Vedeta și-a operat și nasul în urmă cu câțiva ani, iar acum a decis că este momentul pentru o nouă intervenție estetică. Silvia Popescu a dat fuga la medicul estetician pentru a-și retușa pleoapele.

Câștigătoarea emisiunii 'Bravo, ai stil! All stars' și-a făcut blefaroplastie, asta înseamnă că doctorul i-a tăiat excesul de piele de pe pleoape, iar acum acestea nu mai arată ca și când ar fi căzute. Tăietura încă nu se vindecase atunci când Silvia Popescu a venit la VIVA! Influencers Party, iar semnele erau vizibile, ceea ce înseamnă că vedeta nu se recuperase 100%. Mai mult, Silvia a dat dovadă de curaj și a venit nemachiată la eveniment.

Silvia Popescu

Silvia Popescu

Citește și: Silvia şi Marisa de la 'Bravo, ai stil', la acelaşi eveniment monden. Au trecut şase luni de la sfârşitul competiţiei

Citește și: Silvia și Evolette, fiica ei, două fashioniste incurabile: Hainele vorbesc despre noi înainte să o facem noi' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter