Pe platourile Kids Sing cu Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță

Publicat pe
Pe platourile Kids Sing cu Antonia, Wilmark și Gabriel CotabițăPe platourile Kids Sing cu Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță

Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark fac echipă bună în juriul show-ului de talente Kids Sing. Revista VIVA! a fost pe platourile de filmare şi a aflat cum colaborează cei trei şi care sunt părţile bune şi părţile dificile ale unui show în care vedetele sunt copiii.  

 

Gabriel Cotabiţă:

 

1. Sunteţi considerat juratul dur al emisiunii. La fel de drastic sunteţi şi în viaţa de zi cu zi?

Eu încerc doar să fiu corect şi ferm! Poate că nu toată lumea înţelege că, spre deosebire de toate celelalte concursuri pentru copii, la ‘KIDSing nu toată lumea trebuie să ia premii! Toţi copiii sunt drăguţi, dulci şi sunt boţul de aur pentru părinţii lor, dar aici, doar unul câştigă!

În viaţa de zi cu zi? Acolo sunt mult mai exigent şi în special cu mine!

 

2. Ce moment din show v-a impresionat cel mai mult până acum?

Au fost multe momente în care aceşti copii au reuşit sa transmită emoţie dincolo de nivelul la care te-ai fi aşteptat la vârsta lor! Mi-au dat şi lacrimile de câteva ori! Nu aţi observat, nu? Noul look, cu ochelari fumurii, e bun şi el la ceva!

 

3. Este prima colaborare pe care o aveţi cu Antonia şi Willmark. Cum e sa lucraţi alături de ei?

Aşa este! Nici măcar nu ne cunoşteam foarte bine! Nici nu cred că schimbasem mai mult de câteva saluturi politicoase, curtenitoare, la câteva evenimente! Cu atât mai mare a fost bucuria de a descoperi că, deşi avem păreri diferite, cum era şi firesc, facem împreună o echipă bună, veselă, care are un scop comun unic, acela de a alege copilul cel mai bun din aceast sezon KIDSing'!

 

4. Cum vi s-a părut repertoriul ales de copii?  V-au surprins alegerile lor muzicale?

Au fost multe surprize! Să auzi cântece din repertoriul Janis Joplin, Aretha Franklin, Michael Bolton ş.a., pe deasupra şi interpretate foarte bine, de nişte copii de 12-13 ani, reprezintă surprize de proporţii în anul 2014, ţinând cont de ceea ce se aude la radio!

Evident, au fost şi şabloane, aceeaşi piesă cântată de foarte mulţi concurenţi, din acelaşi oraş. Odată chiar am avut o situaţie când două concurente consecutive au cântat acelaşi cântec!

 

WILMARK:

 

1. Ce moment din show te-a impresionat cel mai mult până acum?

Cred că oamenii cad de multe ori în capcana de a trage concluzii după prima impresie, iar în cazul unui artist adevărat este o mare greşeală… Am facut-o si eu, veţi vedea în show copii care au voci uluitoare, deşi nu am fi crezut că, la cum s-au comportat la interviu, ştiau măcar să cânte. Sunt impresionat de spectacol, de modul în care un copil la o vârstă fragedă poate să transmită atât de mult şi să aibă o conexiune atât de puternică cu publicul.

 

 2. Ai fost jurat şi la Dansez pentru tine. E mai greu să jurizezi copii în comparaţie cu adulţi?

Nu din punct de vedere tehnic, cu siguranţă din lipsa experienţei copiii pot comite mai multe greşeli. Iau în considerare şi acest aspect de fiecare dată. Din punct de vedere emoţional, însă, trebuie să fii clar în exprimare atunci când îi spui ceva, ei chiar au încredere în tine de asta s-au urcat pe scenă, să dea tot ce au mai bun.

 

3. Lucrezi pentru prima data alături de Antonia şi Gabi Cotabiţă. Cum i-ai descrie?

Relaţia me a cu Antonia este una de prietenie, ea este un om foarte vessel, plin de energie, cu multe idei trăsnite, are un sufle bun. Dacă mi-ar vorbi pentru prima dată fără să-i văd faţa aş spune că este un copil, e un om care umple încăperea cu prezenţa ei.

 

Gabriel este e personalitate, am petrecut mult timp cu el la poveşti despre viaţă, despre oameni, despre muzică despre dans. Ador discuţiile cu Gabi, este o persoană meticululoasă pe mai multe planuri, cultivat şi, îmi voi permite aceasta glumă, chiar transpiră' cunoaştere. 🙂

 

 

ANTONIA:

 

1. Ce moment din show te-a impresionat cel mai mult până acum?

Nu există un moment anume. Pentru mine, KIDSing' este o experienţă frumoasă, sinceră, cu copii talentaţi, cu muzică live. Mi-ar plăcea să văd că mulţi dintre aceşti copii îşi vor continua pasiunea pentru muzică şi se vor dedica studiului, vor lua lecţii de canto şi, peste ani, îmi vor fi colegi de scenă 🙂

 

2. La acest show toţi copiii sunt însoţiţi de părinţi care îşi doresc ca fiul/fiica lor să ajungă un artist de succes. Ți-ai dori să îţi calce pe urme copiii tăi şi să intre în showbiz?

Mi-ar plăcea să îşi urmeze visul şi să facă tot ce îşi doresc. Cu siguranţă, îi voi susţine şi le voi fi alături.

 

3.  Cum e sa lucrezi împreună cu Gabi Cotabiţă şi Willmark?  

Foartetare! Îmi place mult echipa pe care am format-o împreună, ne completăm, ne susţinem şi este o atmosferă foarte frumoasă la filmari, în backstage. Și Gabi, şi Willmark, sunt nişte oameni foarte calzi şi prietenoşi, pe care mă bucur că i-am cunoscut.

 

KIDSing se difuzeaza duminica, de la 21:30, pe Kanal D.

 

RALUCA TĂMAŞ, Foto: Armand Ionescu

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter