Vedete la avanpremiera filmului „Love by Design”

Publicat pe
Vedete la avanpremiera filmului „Love by Design'Vedete la avanpremiera filmului „Love by Design'

Vedetele şi-au dat întâlnire pe covorul roşu la la evenimentul de lansare a filmului „Love by Design', debutul cinematografic al Giuliei Nahmany.

 

Filmul este o co-producţie româno-americană, regizată de Michael Damian (cunoscut ca actor, datorită rolului Danny Romalotti din serialul „Tânăr şi neliniştit'). Vorbind despre rolul ei, în timpul sesiunii de Q&A moderate de Liana Stanciu, care a avut loc după vizionarea filmului, Giulia spune: „Am trăit cu totul personajul lui Danielle. Din momentul în care am început să mă pregătesc pentru rol, m-am deconectat, practic, de lumea reală. Eram ea.'

 

Alături de Giulia, în comedia romantică au jucat actori străini celebri, precum Jane Seymour (celebra actriţă din serialul „Dr. Quinn') şi David Oakes (actor britanic devenit faimos odată cu rolul Juan Borgia din serialul „Familia Borgia') sau actorul canadian David Lipper.

 

Pelicula este prima producţie a Goldline Production International şi a fost proiectată prima oară în Statele Unite la Newport Beach Film Festival 2014, unde Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut cinematografic.

 

Filmul „Love by Design' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

 

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă