Penelope Cruz – Super HOT la 41 de ani

Publicat pe

Pe 28 aprilie, Penelope Cruz împlineşte 41 de ani şi rămâne una dintre cele mai sexy actriţe. Dovadă stau fotografiile recente de pe platoul de filmare al lungmetrajului „Zoolander 2', unde actriţa spaniolă este surprinsă într-o ipostază extrem de sexy.

 

Îmbrăcată într-o salopetă din piele, de culoare roşie, Penelope arată demenţial, sporind, în mod sigur, temperatura pe platoul de filmare.

 

Salopeta cu decolteu adânc s-a mulat perfect pe actriţa care la 41 de ani pare extrem de mulţumită de felul în care arată. Penelope este fericită şi pe plan personal, ea având un mariaj reuşit cu actorul spaniol Javier Bardem, împreună cu care are 2 copii.

 

Alături de „Zoolander 2', a cărui premieră este programată pentru martie 2016 şi în care îi are colegi pe Ben Stiller şi Owen Willson, Penelope Cruz va mai putea fi văzută în „Grimsby', noul film al lui Sacha Baron Cohen.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Penelope Cruz – Super HOT la 41 de aniPenelope Cruz – Super HOT la 41 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter