Fanny Ardant - Pe scena, la Odeon

Publicat pe

Fanny ArdantActrita franceza Fanny Ardant va putea fi vazuta pe scena, la Odeon, intre 23 si 25 septembrie unde va juca in piesa „Music Hall' regizata de Lambert Wilson, cunoscut in special ca actor.

Premiera spectacolului a avut loc in ianuarie, anul acesta, la Theatre des Bouffes du Nord din Paris, locul in care actrita a vazut numeroase reprezentatii. „Music Hall' este o adaptare dupa un text scris de Jean-Luc Lagarce, decedat in 1995 din cauza maladiei SIDA, unul dintre autorii dramatici care se joaca mult in aceasta perioada in Franta.

Cand a citit textul, Fanny s-a indragostit imediat de el. „M-am asezat pe pat si am devorat pagina dupa pagina. Totul mi-a placut, atat subiectul, cat si felul in care a fost scris.'

Aradant isi da masura talentului sau pentru a interpreta rolul unei actrite. Cu o peruca blonda, o rochie lunga si o blana pe umeri, cea numita simplu „fata' joaca alaturi de doi baieti acelasi spectacol, trecand de la ras la plans, de la speranta la deziluzie. Pentru aceest rol, regizorul Lambert Wilson avea nevoie de un star, iar Fanny Ardant se dovedeste a fi alegerea ideala.

Fanny  va reveni in Romania pe 27 noiembrie, la premiera peliculei „Cendres et sang/ Cenusa si sange', primul sau proiect la care semneaza regia. Cea mai mare parte a acestei productii a fost filmata in Romania, iar din distributie fac parte si romanii Olga Tudorache, Razvan Vasilescu, Ion Besoiu sau Aaron Tudor Istodor.

Foto: www.hepta.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter