"Femeia Anului" - Premiile "Avantaje"

Publicat pe

„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

„Femeia Anului” este un eveniment care s-a impus de noua ani incoace tocmai pentru ca premiaza nu numai vedetele, ci si personalitatile care se implica in viata sociala si culturala.

In timp ce pentru prima data gala Femeia Anului a fost urmarita live de fanii revistei pe site-ul www.avantaje.ro, evenimentul era gustat din plin de vedetele care nu au refuzat invitatia „Avantaje” la JW Marriott: Amalia Enache, Irina Pacurariu, Claudiu Istodor, Peter Imre si Marina Melescanu, Marie Rose Mociornita, Wilhelmina Arz, Razvan Mazilu sau Monica Petrica.

Angela Cretu (Avon) si Cristina Simion (Edipresse AS) Corina Barladeanu si Corina Vintan
Irina Pacurariu Daniela Kammrath (121.ro) Marie Rose Mociornita
Cristina Guseth (Freedom House) si Anca Ungureanu (UniCredit) Grigore si Iren Arsene (Curtea Veche)

„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

In timp ce pentru prima data gala Femeia Anului a fost urmarita live de fanii revistei pe site-ul www.avantaje.ro, evenimentul era gustat din plin de vedetele care nu au refuzat invitatia la gala „Avantaje”.

Amalia Enache Diana Klusch (P&G) Georgiana Pogonaru
Wilhelmina Arz si Cristina Lazar Cristiana Copos si Smaranda Balan (Avon)
Marina Melescanu si Peter Imre Razvan Mazilu si Monica PetricaDe Luana Pesa; Fotografii: Cristi Duminecioiu„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

„Femeia Anului” – Premiile „Avantaje”

Desi nu a fost niciodata pe coperta „Avantaje”, Mihaela Radulescu a primit din partea cititoarelor revistei Premiul de Popularitate „Femeia Anului”, al doilea an consecutiv.

Anul trecut, seara galei Femeia Anului nu a fost pentru vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, una prea norocoasa. Desi fusese aleasa cea mai populara vedeta, ea nu a putut urca pe scena sa-si rosteasca speech-ul de multumire din cauza unei crize de sciatica. Mihaela si-a luat revansa la editia din 2007, afisand o forma excelenta. Cu o silueta de adolescenta, intr-o tinuta Ingrid Vlasov, ea a convins asistenta ca cititoarele nu s-au inselat cand au ales-o din lista care continea si numele Dana Deac, Amalia Enache, Andreea Marin Banica, Irina Pacurariu, Andreea Raicu si Cristina Topescu.

Anul acesta pentru prima data gala Femeia Anului a fost urmarita live de fanii revistei pe site-ul www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Fiber Link – Internet cu viteza luminii – pus la dispozitie de catre compania RCS-RDS.

„Femeia Anului” este insa un eveniment care s-a impus de noua ani incoace tocmai pentru ca premiaza nu numai vedetele, ci si personalitatile care se implica in viata sociala si culturala. Asadar, impreuna cu Avon, revista cu un numar record de cititoare in fiecare luna a mai acordat 6 premii speciale. La categoria „Arta si Cultura”, „Avantaje” a acordat trofeul Oanei Pellea. Actrita a demonstrat ca poate transmite emotie nu numai pe ecran sau pe scena teatrului (in engleza, franceza sau italiana atunci cand rolul o cere), ci si la un eveniment monden. Cea care joaca in „The Children of Men” (film cotat in top 10 al celor mai bune filme din 2006) si nominalizat la trei categorii la premiile Oscar, este cea mai premiata actrita de zece ani incoace in tara si strainatate.

Mihaela Radulescu Leslie Hawke Oana Pellea

O personalitate pe care publicul de la Covent Garden Londra si Staatsoper Viena o cunoaste mai bine decat tara ei natala, a fost castigatoare trofeului categoriei „Ambasador al artei romanesti peste hotare”. Ruxandra Donose este cea care s-a deplasat special la Bucuresti pentru aceasta gala exact asa cum au procedat in anii trecuti Alina Cojocaru sau Angela Gheorghiu.

Gala a rasplatit si de aceasta data efortul unor personalitati care nu raman indiferente atunci cand cei din jur au nevoie de ajutor. Altetei Sale Regale Principesa Margareta care, prin proiectele Fundatiei ce ii poarta numele contribuie la imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor, varstnicilor si tinerelor familii aflate in dificultate, i s-a decernat premiul pentru „Implicare si responsabilitate sociala”, iar lui Leslie Hawke, initiatoarea mai multor programe de reintegrare scolara si fondatoarea asociatiei Ovidiu Rom – trofeul pentru „Promovarea si apararea drepturilor copilului”. In plus, Ecaterinei Ani Jager, vicepresedintele Asociatiei Handicapatilor Neuromotor din Romania, care de peste 16 ani sustine cauza femeilor aflate in scaun cu rotile, i-a revenit premiul pentru „Initiativa in sprijinul semnilor”, iar Dinei Loghin, fondatoarea organizatiei „Sanse Egale pentru Femei” trofeul „Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii”.

ASR Principesa Margareta si Pierre Poupard (UNICEF) Daniela Palade Teodorescu (Avantaje) si Ruxandra Donose

.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter