FOTO Vedete la Gala Femeia Anului 2012

Publicat pe

 Cea de-a cincisprezecea editie a Galei Femeia Anului, eveniment organizat de revista Avantaje in parteneriat cu Avon, a avut loc aseara la Hotelul J.W.Marriott, recompensand doamnele cu merite deosebite in campaniile si activitatile sociale desfasurate de-a lungul anului 2012. La eveniment au fost prezente vedete precum  Andreea Marin, Amalia Enache, Mona Nicolici, Florentina Opris, Diana Sucu, Raed Arafat.

 

Andreea Marin, care a si inmanat unul dintre premii, a avut o tinuta cu totul speciala, fiind una dintre cele mai frumoase aparitii ale serii. Ea a ales o creaţie nude cu aplicaţii stralucitoare, accesorizată cu sal, clutch şi pantofi asortate.

Roxana Iliescu a ales o little black dress foarte originala, cu o croială in stilul anilor ’80 si sclipiri argintii, in timp ce Diana Şucu a optat pentru o tinuta ceva mai sobră, dar feminina si senzuala.

 

Afla cine sunt castigatoarele Galei Femeia Anului

 

FOTO Vedete la Gala Femeia Anului 2012FOTO Vedete la Gala Femeia Anului 2012

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter