[FOTO] Vedete la lansarea colectiei lui Alexandru Ciucu, “Lady vs Gentleman 2013”

Publicat pe

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a lansat aseara, la Hotel Athenee Palace Hilton, in cadrul unui concept inedit de show, colectia Lady vs Gentleman 2013'. La evenimentul de lansare a noii colectii au participat peste 250 de invitati, printre care nume cunoscute din sfera showbiz-ului, a diplomatiei, a afacerilor, precum si reprezentanti a peste 25 de publicatii si posturi de televiziune.

 

Ileana Badiu, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Mihai Albu, Kristina Dragomir, Andrei Tudor, Alina Sorescu, Margareta Paslaru, Carmen Bruma, NicoletaLuciu, Nico, Anca Rusu, Razvan Popescu, Albertina Ionescu, Mircea Solcanu, Escu, Dan Cruceru,  Ovi, Vlad Mirita, DJ Wanda, Raluca Lazarut,Dragos Stoica, Bogdan Pavlica, Andrei Nourescu, Laurent Tourette, Simona Balanescu, Rares Dragomir, Luana Ibacka, Corina Barladeanu,Andreea Fried, Galyna, Maria Radu, Veronica Pascu, Alex Burcea (Mandinga), Adrian Dura, Doina Melinte, Ozana Barabancea, Irina Cordoneanu,Giulia Nahmany, trupa Amadeus, Maria Simion, Anca Serea, Carmen Negoita, Nora Seroussi au admirat noile tinute vestimentare semnate Alexandru Ciucu si s-au declarat incantati de conceptul inedit de prezentare.

Oaspetele de onoare al evenimentului a fost Principele Nicolae al Romaniei, acesta marcand una din rarele sale aparitii la evenimente de acest tip.

O prezenta deosebita a fost Printesa DanemarceiEleonore Af Schaumburg-Lippe, prezenta in Romania pentru a derula mai multe proiecte caritabile.

Soprana Angela Gheorghiu si-a facut aparitia la evenimentul lui Alexandru Ciucu alaturi de Catalin Botezatu, designerul fiind un bun prieten al artistei si cel care ii realizeaza o mare parte din tinutele vestimentare.

Show-ul produs si regizat de Alexandru Ciucu a fost urmarit din primele randuri de VIP-uri din sfera televiziunii, a muzicii, a modei si a business-ului.

 

Pe ritmurile frantuzesti ale celor mai cunoscute melodii Edith Piaf, reinterpretate intr-o maniera contemporana de Alina Sorescu si reorchestrate pentru podium de Andrei Tudor au fost prezentate peste 60 de piese vestimentare. Omagiu adus legendarei Coco Chanel, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea ei, colectia este inspirata si de experientele stilistice pe care Alexandru Ciucu le-a trait si asimilat in lunile in care a locuit in Monte Carlo, orasul unde a avut anul trecut o prezentare de moda si unde si-a extins activitatea in ultimii doi ani.

Ideea lansarii unei colectii de dama a pornit ca o provocare, dar si ca o modalitate personala de a complimenta si aprecia femeia moderna, de succes. Muza acestei colectii a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminina si a impus reguli de stil revolutionare. Costumele propuse de mine imbraca femeia pe care barbatul doreste sa o vada: interesanta, sigura pe ea, fara insa a uita de eleganta si feminitate'  a declarat Alexandru Ciucu.

 

[FOTO] Vedete la lansarea colectiei lui Alexandru Ciucu, Lady vs Gentleman 2013'[FOTO] Vedete la lansarea colectiei lui Alexandru Ciucu, Lady vs Gentleman 2013'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter