Geanina Varga şi Alexandra Bădoi la o prezentare inedită de costume bărbăteşti

Publicat pe

În luna doamnelor, Euforia TV a făcut un cadou special bărbaţilor: o colecţie inspirată din serialul de succes Costume (original Suits). Colecţia SUITS by SARTO, inspirată din serial şi adaptată mediului autohton, a fost prezentată în cadrul unui eveniment special la care au fost prezente personalităţi din domeniul bancar, juridic şi vedete de televiziune precum Geanina Varga şi Alexandra Bădoi.

 

Alex Drăgan şi Alex Moise, fondatorii SARTO, au explicat importanţa vestimentaţiei de business şi pe tot parcursul evenimentului, secvenţele din serial au exemplificat trimiterile către etichetă şi regulile dress code-ului. De la eveniment nu au lipsit avocaţii Mike şi Harvey, personajele principale ale serialului care au prezentat publicului colecţia capsulă.

 

Geanina Varga şi Alexandra Bădoi la o prezentare inedită de costume bărbăteştiGeanina Varga şi Alexandra Bădoi la o prezentare inedită de costume bărbăteşti

 

Foto PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter