FOTO Marii câştigători ai premiilor muzicale Radio România

Publicat pe

Loredana, Holograf, Andra, Ştefan Bănică şi VUNK s-au numărat printre laureaţii Premiilor Muzicale Radio România, eveniment aflat la cea de a XI-a ediţie.

 

 

Peste 36 de artisti şi trupe, 22 de piese si 11 albume au fost în cursa pentru Premiile Muzicale Radio România, juriul de specialitate fiind alcătuit din jurnalişti ai Redactiei Muzicale, realizatori, reporteri şi colaboratori permanenţi.

Pe scena sălii Radio au urcat, în concerte live, vedete din toate generaţiile şi genurile, printre care Andra, Holograf sau Vunk, iar seara s-a incheiat cu un recital susţinut de Ştefan Bănică acompaniat de The 50-‘s şi Rockn Roll Band.

Banica a fost desemnat „Artistul Anului” si tot lui i-a fost decernat şi titlul de cel mai bun album pop al anului 2012, Altceva'. Loredana a fost aleasă cea mai bună interpretă a anului 2012. Artista a lipsit insă de pe scena galei, pentru că este in plin turneu naţional. 

Trupa VUNK şi-a adjudecat două premii, pentru cel mai bun album pop-rock, „Nu scapa nimeni!”, şi pentru cei mai buni artişti pop-rock. Formaţia Holograf a luat premiul pentru Cel mai difuzat artist la Radio Romania, iar Andra a fost desemnată cel mai bun artist pop-dance.

Am primit acest trofeu ca pe un premiu de popularitate din partea publicului ascultator. Desi am avut un an care a fost marcat, din pacate, de problemele de sanatate ale lui Dan, munca prestata de noi pana acum si-a spus cuvantul, pana la urma', a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Gala a fost prezentata de actorii Ilinca Goia şi Marius Manole.

 

FOTO Marii câştigători ai premiilor muzicale Radio RomâniaFOTO Marii câştigători ai premiilor muzicale Radio România

 

Foto Alexandru Dolea

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter