Iasiul la moda

Publicat pe

Iasiul la moda

Iasiul la moda

Irina Marinescu Lena Criveanu
Irina Marinescu Lena Criveanu

Printre cele mai apreciate colectii s-au numarat cele ale Claudiei Castrase – la sectiunea debut si ale tinerilor de la Una Moda Group. Acestia au venit cu doua colectii, „Europolis si „Ciocolata cu dragoste, realizata in colaborare cu Agnes Toma. Au impresionat, de asemenea, Lena Criveanu, Carmen Secareanu, Stephan Pelger – la sectiunea tineri designeri si cei de la Jolidon, printr-o colectie de rochii croite din materiale extrem de fine si broderii spectaculoase.

Andreea Raicu, Irina Schrotter, Diana Dondoe Mihaela Glavan
Andreea Raicu, Irina Schrotter si Diana Dondoe Mihaela Glavan

Cu siguranta, revelatia din acest an a fost Alina Latan cu „Endless, un tanar designer care nu este la prima participare, dar a carei colectie a fost una foarte bine lucrata si extrem de inchegata.

Iasiul la moda

Iasiul la moda

Echipele de machiaj si coafura care au tinut sub control desfasurarile de forte din culise au fost conduse de Alexandru Abagiu, respectiv Laurent Tourette.

Wilhelmina Arz Irina Schrotter
Wilhelmina Arz Irina Schrotter

In afara de cele cinci sectiuni prezente si la editiile trecute (designeri romani, made in Ro, noua generatie, lenjerie si debut), anul acesta a fost introdusa o noua sectiune, si anume cea de accesorii, care a avut un succes rasunator, mai ales prin participarea colectiei Reconstructed – Style for Man by Mihaela Glavan. Prezentarea a fost inchisa de top modelul international Ruben Quesada, cunoscut la noi din campania La dolce Vita pentru Peroni Nastro Azzuro.

Laura Lazar Kinga Varga
Laura Lazar Kinga Varga

Iasiul la moda

Iasiul la moda

Saptamana modei de la Iasi lanseaza in fiecare an cu succes noi talente. Anul acesta, printre cei care au reusit sa se impuna se numara Claudia Castrase si Alina Latan, alaturi de deja consacratii Ana Maria Lungu, Stephan Pelger sau Lena Criveanu.

Agnes Toma Cristina Nichita, Iulia Vintur
Agnes Toma Cristina Nichita si Iulia Vintur
Raluca Sava, Geta Voinea Nichi Cristina Nichita
Raluca Sava si Geta Voinea Nichi Cristina Nichita

Text: Cristina Craciun; Fotografii: Sebastian EnacheIasiul la moda

Iasiul la moda

Ajunsa deja la cea de-a zecea editie, saptamana modei de la Iasi s-a desfasurat anul acesta sub egida Raiffeisen Exclusive. Un numar record de 48 de colectii, peste o suta de manechine si prezenta unor artisti de talie mondiala au incantat publicul.

Sala Polivalenta a gazduit evenimentul maraton si a adunat la un loc un adevarat „whos who al lumii fashion din intreaga tara. De la critici de moda, creatori, modele, hair-stylisti, make-up artisti pana la vedete, toata lumea a venit sa afle care sunt ultimele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2007-2008. Saptamana modei a fost deschisa cu un moment artistic sutinut de trupa de teatru Passe-Partout condusa de Dan Puric.

Stephan Pelger Ami Lungu
Stephan Pelger Ami Lungu

A devenit deja o traditie participarea celor mai cunoscuti creatori autohtoni, precum Razvan Ciobanu sau Wilhelmina Arz, care au fost aplaudati la scena deschisa. Irina Schrotter a fost, de asemenea, prezenta, ea fiind amfitrioana acestui eveniment inca de la debutul acestuia. Colectia sa a reprezentat punctul culminant al festivalului. Fundalul sonor la prezentarea acesteia a fost asigurat de DJ Ravin si Damian Draghici, rezultatul fiind un melanj extrem de reusit si dinamic intre acordurile electronice si muzica celebrului naist de talie mondiala. Prezentarea a fost deschisa de top modelul Diana Dondoe si a fost inchisa de Andreea Raicu, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an. Andreea nu numai ca a fost model, dar a urmarit in fiecare seara din primul rand colectiile celorlalti participanti. Un alt creator care a apelat la vedete a fost Wilhelmina Arz, a carei prezentare a fost deschisa de Gianina Corondan si inchisa de Roxana Ciuhulescu.

.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter