International Trend Vision Award 2007

Publicat pe

La Barcelona s-a desfasurat a 5-a editie a International Wella Trend Vision Award'.

Aceasta competitie este o oportunitate de a descoperi tinere talente in materie de styling si de a le oferi suport international in dezvoltarea lor profesionala.

Anul acesta, 53 de echipe din tot atatea tari si-au prezentat interpretarile personale ale trendurilor anului 2007 in fata unui juriu de specialitatea si a peste 2500 de spectatori din intreaga lume.

Locul I – Korea
Locul II – Ucraina

Locul III – Thailanda

Experienta profesionala, creativitatea fara limite si cunoasterea perfecta a tendintelor anului sunt cateva dintre calitatile pe care un stilist trebuie sa le aiba pentru a participa la evenimentul International Trend Vision Award'.

Iar sa castigi unul din ravnitele premii la aceasta competitie internationala organizata de Wella Professionals inseamna sa faci primul pas spre o cariera internationala.

Toti participantii sunt deja castigatori, ei fiind selectati la nivel national in urma unui concurs.

Romania a fost reprezentata la Barcelona de Gabriela Popescu stilista Wella Professionals de la salonul Visage Style din Pitesti si de Ana Maria Gorgonetu, make-up artist Max Factor..

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter