Vedete la avanpremiera filmului "Răzbunare cu stil"

Publicat pe

Cu un scenariu semnat de fraţii Coen şi regia de talentatul Michael Hoffman, filmul Răzbunare cu stil a fost urmărit, la cinematograful Grand Cinema Digiplex, cu entuziasm şi hotote de râs de o sală plină. Printre invitaţi s-au numărat Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Dana Savuică, Bianca Ioniţă, Tili Niculae, Adelina Pestriţu, Adina Galupa, Simona Ţăranu, Ana Cristina Călin, precum şi tânăra interpretă Francesca.

 

Gustările alese, şampania şi buna dispoziţie au fost ingredientele de bază ale evenimentului care anunţă lansarea în cinematografe a celei mai recente comedii, cu  Cameron Diaz în rol principal, Răzbunare cu stil, un film în care actriţa poate fi admirată în compania lui Colin Firth şi Alan Rickman.

 

 Cameron Diaz şi Colin Firth în Răzbunare cu stil'

 

Deţinător al unui Premiu Oscar, Colin Firth îl interpretează pe Harry Deane, un curator de artă, care caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet cu o sumă ridicol de mare. Pentru a reuşi are nevoie de un plan stabilit în detaliu şi o femeie frumoasă, fără prea multe pretenţii, dar dispusă să intre în joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

 

Vedete la avanpremiera filmului "Răzbunare cu stil"Vedete la avanpremiera filmului "Răzbunare cu stil"

 

Foto: PR

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter