[FOTO] Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Pozitia Copilului"

Publicat pe

Cel mai asteptat film al anului, „Pozitia copilului' (regia: Calin Peter Netzer) a avut prima proiectie oficiala din România luni seara, 4 martie, la Teatrul National din Bucuresti, in prezenta a peste 1.000 de invitati.

 

Actorii si echipa filmului au descins pe covorul rosu direct din limuzinele puse la dispozitie de BMW. Printre personalitatile prezente la gala s-au numarat sopranele Leontina Vaduva si Angela Gheorghiu, Alteţa Sa Regala Principele Nicolae al României si Alteta sa Regala Principesa Eleonore de Schaumburg-Lippe, Ivan Patzaichin, Nae Caranfil, Marian Crisan, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Andreea Raicu, Amalia Enache, Ada Condeescu si Ana Ularu.

In foaierul Teatrului National, invitaţii au putut admira trofeul Ursul de Aur, primul obtinut vreodata de un lungmetraj românesc la festivalul de film de la Berlin. Proiectia a fost introdusa de indragitul comentator sportiv Cristian Topescu, unul dintre sustinatorii filmului in campania „Sustine România la Berlinala!', si s-a incheiat cu intreaga echipa pe scena, in aplauzele salii.

 

Luminita Gheorghiu, intr-un rol magnific in Pozitia copilului'

 

[FOTO] Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Pozitia Copilului" [FOTO] Vedete pe covorul rosu la premiera filmului "Pozitia Copilului"

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter