Planurile pentru nuntă sunt puse la punct. Câte rochii de mireasă va purta Bianca Drăgușanu. „La biserică va fi cu mâneci”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pregătesc de nuntă, însă nu au stabilit data exactă când va avea loc evenimentul.

Planurile pentru nuntă sunt puse la punct. Câte rochii de mireasă va purta Bianca Drăgușanu. „La biserică va fi cu mâneci'Planurile pentru nuntă sunt puse la punct. Câte rochii de mireasă va purta Bianca Drăgușanu. „La biserică va fi cu mâneci'

Un lucru este clar. Vedeta știe că va purta cel puțin 15 rochii de mireasă și că va exista o mică prezentare de modă.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta la biserică.

„La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, a completat vedeta, potrivit sursei citate.

Și momentul cu furatul miresei a fost pus la punct de Bianca Drăgușanu. Vedeta a explicat cum se va desfășura totul.

„Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai spus blondina.

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă