Raluca Bădulescu nu s-a abținut. Ce i-a spus Ralucăi Tănase, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Nu știu în ce măsură te regăsești”

Publicat pe

Prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities” a început miercuri seară, la Kanal d, iar emoţiile concurentelor celebre au atins cote maxime. Blonda de la Bambi a primit criticile Ralucăi Bădulescu.

Citește și: Raluca Bădulescu nu s-a abținut. Ce i-a spus Ralucăi Tănase, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Nu știu în ce măsură te regăsești'
Raluca Bădulescu nu s-a abținut. Ce i-a spus Ralucăi Tănase, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Nu știu în ce măsură te regăsești'Raluca Bădulescu nu s-a abținut. Ce i-a spus Ralucăi Tănase, la Bravo, ai stil! Celebrities. „Nu știu în ce măsură te regăsești'

Nu o să vă taxez pentru că, altfel, ar fi jale și ar mirosi a fum!', a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”

Raluca de la Bambi a purtat o ţinută îndrăzneaţă, într-o culoare aprinsă, care însă nu a prea fost pe gustul juraţilor, Raluca Bădulescu fiind cea mai vocală dintre ei.

„Eu ştiu de ce ai ales această asortare: ţi-e frică să nu greşeşti. Ţinuta îmi place, dar nu ştiu în ce măsură te regăseşti tu în acest ‘băboi’ elegant”, i-a spus Raluca Bădulescu, comentariu care nu i-a picat tocmai bine cântăreţei, potrivit Click.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos

În prima ediție din acest sezon, în lumina reflectoarelor, și la propriu, și la figurat, s-au aflat Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. Dacă despre cea din urmă se știu mai puține, prezența Andreei Tonciu, fire extrem de vulcanică, la „Bravo, ai stil!, Celebrities', a fost una extrem de așteptată, dat fiind că fosta asistentă de televiziune face show… în felul ei. Și iată că spectacolul nu s-a lăsat mult așteptat!

Andreea Tonciu a făcut show la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Prima care a pus gaz pe foc fără să-și dea seama a fost Maria Ilioiu, a cărei poveste de dinainte de defilarea pe catwalk a implicat o carte de vrăji, care anihila energiile negative ale celorlalte concurente.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme. Nu face niciodată plajă în România

Apoi, ispita de la Insula iubirii a povestit că Andreea Tonciu a sărit pe ea ca o ciocănitoare, deși nici nu se cunoscuseră bine. Replica brunetei nu s-a lăsat așteptată.

Citește și: Imagini din cabina concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum au fost surprinse fetele înainte de show

„Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!', a replicat Andreea Tonciu, jignindu-și la rândul ei colega.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter