Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Se cunosc din copilărie și au trei copii

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Lionel Andrés Messi este considerat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai tuturor timpurilor. Argentianul a cucerit Cupa Mondială alături de echipa sa, după un meci spectaculos cu Franța, pe stadionul din Quatar, sub privirile a mii de oameni. Messi este căsătorit din 2017 cu Antonella Roccuzzo, cei doi având trei copii împreună. Fotbalistul și soția sa se cunosc încă din adolescență și au o poveste de iubire ca-n filme. Așadar, cine este Atonella Roccuzzo, marea iubire a lui Messi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Lionel Andrés Messi, 35 de ani, este unul dintre cei mai apreciați jucători de fotbal ai generației sale. Fotbalistul și echipa sa au făcut spectacol în meciul cu Franța, din cadrul Campionatului Mondial din Quatar, unde Argentina și-a disputat marea victorie. Messi este nu numai sportiv de excepție, dar și un bărbat foarte dedicat familiei sale. Acesta este căsătorit de cinci ani cu soția sa, Antonella Roccuzzo, în vârstă de 34 de ani, iar împreună au o familie superbă, alături de cei trei copii ai lor. Puțini știu că Messi a întâlnit-o pe soția sa în copilărie, iar în adolescență au început o frumoasă poveste de dragoste.

Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Se cunosc din copilărie și au trei copiiPovestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Se cunosc din copilărie și au trei copii

Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo

Lionel Andrés Messi s-a făcut remarcat, de-a lungul anilor ca unul dintre cei mai valoroși fotbaliști argentinieni ai tuturor timpurilor. În afară de o carieră strălucită în fotbal, Messi este împlinit și în plan personal, fiind căsătorit cu iubirea vieții sale, Antonella Roccuzzo. Frumoasa lor poveste de dragoste a început în orășelul, unde cei doi au crescut, Rosario, Argentina. Messi și Antonella s-au cunoscut pe vremea când aveau 9 ani, datorită unui prieten comun, Lucas Scaglia, care le-a făcut cunoștință.

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară. Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

Messi a plecat la vârsta de 11 în Spania, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, însă, în urma unei tragedii, acesta a revenit în țara natală, în 2004. Atonella trecea printr-un moment foarte greu, după prietena ei cea mai bună murise într-un accident de mașină. La auzul veștii, fotbalistul a părăsit Spania pentru a fi alături de ea. Acela a fost momentul când s-au îndrăgostit iremediabil. Messi și Antonella și-au oficializat relația în 2009, iar trei ani mai tâțrziu, tânără a adus pe lume primul lor copil, un băiețel pe nume Thiago.

În următorii ani, Messi și Antonella și-au extins familia, odată cu nașterea lui Mateo în 2015 și a lui Ciro în 2018. Messi și Antonella s-au căsătorit ăn 2017, într-un loc cu o semnificație extrem de specială pentru ei, orășelul lor natal, Rosario. Nunta s-a desfășurat cu fast, în prezența a peste 260 de persoane, familie și prieteni.

Cum a reacționa soția lui Messi, după ce fotbalistul a părăsit în lacrimi FC Barcelona

Când Lionel Andrés Messi a anunțat, în lacrimi, plecarea de la FC Barcelona, după 20 de ani, fanii au fost de-a dreptul surprinși. Soția sa, Antonella Roccuzzo a fosta lături de el la acel moment și a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, în care a afirmat că momentul difcil prin care trec le va consolida familia.

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…’. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui…’ / EXCLUSIV

'Cât de dificil de rezumat în câteva rânduri toți acești ani! Atât de multe emoții care și-au lăsat amprenta, pentru totdeauna asupra vieților noastre. Dar, după cum se spune, ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici. Și, cu familia ca bază, ne vom întoarce pe teren mai puternici ca niciodată. Mergem oriunde împreună, dar întotdeauna înainte!!! Te iubesc, dragostea mea', a scris Antonela pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter