Povestea fotografiei virale cu nou-născutul care încearcă să scoată masca medicului: "Tatăl stătea lângă soţia sa, care născuse gemeni, un băiat şi o fată..."

Publicat pe

Fotografia cu bebelușul nou-născut care a apucat masca chirurgicală a medicului care a asistat la nașterea sa a devenit virală și face înconjurul internetului. Medicul Samer Cheaib a vorbit despre mesajul optimist al fotografiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginea postată la începutul lunii octombrie de dr. Samer Cheaib, ginecolog din Emiratele Arabe Unite, a devenit virală, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic.Fosta ispită și-a schimbat look-ul

Imaginea, postată pe conturile de Instagram şi Facebook ale medicului ginecolog, a adunat deja milioane de vizualizări, distribuiri şi comentarii, având textul:

„Cu toţii aşteptăm un semn că vom scoate masca în curând'. În multe ţări, imaginea este considerată fotografia anului.

Citește și: Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături.Angajații i-au sărit imediat în ajutor

Publicația adevărul.ro a vorbit cu medicul devenit viral. Dr. Samer Cheaib este expert în naşteri de mare risc, precum şi în naşteri de gemeni şi tripleţi.

Doctorul Cheaib a dezvăluit şi care a fost prima sa reacţie când nou-născutul a încercat să îi scoată masca:

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:„E inteligent și superb! Cum s-au cunoscut / EXCLUSIVVezi galeria foto 

„Am fost surprinşi de gestul bebeluşului şi am început să râdem, după care i-am cerut tatălui să ne facă o fotografie. Tatăl nou-născutului stătea lângă soţia sa, care născuse gemeni, un băiat şi o fată. Imaginea este în opinia mea în semnal pozitiv în această perioadă dificilă. Iar gândurile şi imaginile pozitive şi zâmbetele au un rol esenţial pentru a spori imunitatea oamenilor şi pentru a lupta cu succes împotriva pandemiei de coronavirus'. Doctorul Samer Cheaib ne-a mai spus că acel gest al bebeluşului i-a schimbat atunci ziua şi l-a încărcat cu mult optimism.

„Mi-am dorit, de asemenea, ca fotografia să fie un semn legat de scoaterea măştilor pe care le purtăm atât de mult în ultima vreme. E nevoie mult în social media de emoţii pozitive şi de zâmbete' .

„Mi-am dorit, de asemenea, ca fotografia să fie un semn legat de scoaterea măştilor pe care le purtăm atât de mult în ultima vreme. E nevoie mult în social media de emoţii pozitive şi de zâmbete', adaugă doctorul Cheaib.

Citește și: Anna Lesko, atingeri intime și drăgăstoase cu un alt concurent de la Ferma:„Nu te uita, că e peste 18 ani…

Medicul este optimist şi privind evoluţia actualei pandemii: „Cred că ne vom apropia de depăşirea pandemiei de SARS CoV-2 undeva după jumătatea lunii noiembrie. Sunt optimist în acest sens'.

Medicul ginecolog a avut şi are numeroase paciente din România care au ales să nască la spitalul unde profesează în Dubai. „Românii şi româncele sunt nişte oameni pur şi simplu minunaţi. Iar faptul că sunt specializat în naşteri de mare risc m-a făcut să fiu de ajutor în cazul a numeroase românce care aveau sarcini foarte dificile', adaugă doctorul ginecolog Samer Cheaib.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter