Secretele lui Gwyneth Paltrow pentru un ten fără riduri, la 47 de ani! Apelează la un truc simplu, învățat de la mama ei

Publicat pe

Gwyneth Paltrow arată incredibil la 47 de ani: are o siluetă de invidiat și un ten luminos, fără riduri, impecabil! Mulți ar spune că vedeta cheltuie o avere pentru a arăta atât de bine, însă, în realitate apelează la un truc foarte simplu, învățat de la mama ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vârsta este doar un număr pentru Gwyneth Paltrow! Frumoasă actriță parcă nu îmbătrânește, iar când se uită în oglindă aproape că nici nu-și dă seama unde au zburat anii!

Mulți au observat că Gwyneth nu are aproape deloc riduri, însă totul s-a pus pe seama faptului că ar investi mult pentru a arăta așa. Diva a dezmințit zvonurile, ba chiar a precizat că nu obițnuiește să acorde mult timp îngrijirii pielii, fiind de părere că ar putea face în acest fel mai mult rău decât bine.

Citește și: Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro:„Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele'

Pentru a-și menține tenul impecabil, vedeta se folosește de un truc împărtășit de mama ei, Blythe Danner, care arată foarte bine la 77 de ani.

Trucul simplu, pe care oricine l-ar putea pune în aplicare, este că vedeta folosesște creme de noapte și pe timpul zilei, întrucât pielea are nevoie de grăsime pentru a se hrăni corespunzător.

Citește și: Luis Lazarus revine la TV.Ce emisiune va prezenta și la ce post

Gwyneth Paltrow: „Rezultatele se văd bine la mine”

„Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte. Pielea are nevoie de mai multă grăsime ca să se hrănească decât credem. Folosesc numai creme de noapte, şi zi, şi noapte, şi aşa am reuşit şi reuşesc să-mi păstrez tenul perfect. Nu este nevoie neapărat de creme scumpe. Important este să folosim cremele de noapte şi ziua', susține bondina, care subliniază că aceste creme de noapte o ajută să aibă pielea fină.

'Întotdeauna acord cât mai puţin timp îngrijirii pielii. Nu trebuie să exagerezi. Poţi să-i faci mai mult rău, decât bine. Mă dau rapid cu cremă de noapte, dimineaţa şi seara, şi gata. Rezultatele se văd bine la mine', a mai adăugat ea.

Citește și: Moștenitorul Playboy a devenit tată pentru prima oară!Primele imagini cu fiica lui Cooper Hefner

Desigur, în toată această ecuație mai trebuie pus la socoteală că vedeta a limitat consumul de zahăr, nu consumă dulciuri şi mănâncă mai puţină carne, potrivit click.ro.

În egală măsură, evită un alt obicei nesănătos, care ar contribui la deshidratarea pielii și, implicit, la apariția ridurilor: nu bea alcool.

Citește și: Dieta care o ajută pe Gwyneth Paltrow să se mențină suplă, la 48 de ani.Evită alimentele care îi provocă foame

Secretele lui Gwyneth Paltrow pentru un ten fără riduri, la 47 de ani! Apelează la un truc simplu, învățat de la mama eiSecretele lui Gwyneth Paltrow pentru un ten fără riduri, la 47 de ani! Apelează la un truc simplu, învățat de la mama ei

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter