Tavi Colen nici nu vrea să audă de o reuniune a trupei Talisman. Ce spune despre Alin Oprea: „L-am dat uitării”

Publicat pe

Alin Oprea a declarat de curând că și-ar dori ca trupa Talisman să se reunească, în amintirea vremurilor de demult. Totuși, Tavi Colen a reacționat la declarațiile fostului său coleg de trupă și a spus că nu își dorește o astfel de reuniune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 14 ani de la dezbinarea formației Talisman și de la scandalurile care au avut loc între Tavi Colen și Alin Oprea, se credea că cei doi sunt la un pas de împăcare. Din păcate, cei doi sunt departe de a îngropa trecutul.

În timp ce Alin Oprea încă se mai luptă în instanță cu soția lui, Tavi Colen nici nu vrea să audă de fostul său prieten, cu atât mai puțin de vreo reunire a trupei care i-a consacrat.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii’:„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani’. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Artistul a făcut declarații șocante, care nu mai lasă loc de interpretări, semn că suferința produsă de Alin și-a pus amprenta definitiv asupra prieteniei lor.

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc!', a fost reacția furibundă a lui Tavi Colen.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Rus, după operația de micșorare a stomacului.A trecut prin clipe oribile

Alin Oprea și-ar fi dorit să se împace cu Tavi Colen

„Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele.Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită', a declarat un apropiat al celor doi.

Citește și: Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată:„Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță’

Adevăratul motiv pentru care Tavi Colen și Alin Oprea nu își mai vorbesc

Printre motivele pentru care trupa „Talisman' s-a destrămat s-ar număra chiar însăși fosta soție a lui Alin, Larisa Oprea. Acuzațiile vin din partea lui Tavi Colen, care o consideră pe aceasta direct răspunzătoare pentru cuvintele grele pe care le-a suportat din partea prietenului său.

Tavi Colen nici nu vrea să audă de o reuniune a trupei Talisman. Ce spune despre Alin Oprea: „L-am dat uitării'Tavi Colen nici nu vrea să audă de o reuniune a trupei Talisman. Ce spune despre Alin Oprea: „L-am dat uitării'

Constantin Zamfirescu, „Costel Gogoașă” din Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Apelul disperat al actorului

„Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei.', a declarat Tavi pentru retetesivedete.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter