Moștenitorul Playboy a devenit tată pentru prima oară! Primele imagini cu fiica lui Cooper Hefner

Publicat pe

Cooper Hefner a devenit pentru prima dată tată după ce soția sa, actrița Scarlett Hefner, celebră pentru rolul său din seria „Harry Potter', a adus pe lume o fetiță. Moștenitorul Playboy a postat și primele imagini cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cooper Hefner, cel de-al 4-lea copil al celebrului Hugh Hefner, a anunțat pe rețelele sociale că a devenit tată și a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru fetiță.

„La ora 5:23 p.m. ora Statelor Unite ale Americii, Scarlett și cu mine am întâmpinat-o pe fiica noastră Betsy Rose Hefner. Suntem copleșiți de recunoștință, iubire și fericire', a scris Hefner pe Instagram.

Soția lui Cooper Hefner, Scarlett Byrne, cunoscută pentru rolul ei din seria „Harry Potter' și din serialul „The Vampire Diaries', a anunțat că ste însărcinată în luna martie a acestui an.

Moștenitorul Playboy a devenit tată pentru prima oară! Primele imagini cu fiica lui Cooper HefnerMoștenitorul Playboy a devenit tată pentru prima oară! Primele imagini cu fiica lui Cooper Hefner

„Cooper și cu mine suntem încântați să vă anunțăm că vom deveni părinți. Inimile noastre sunt pline de recunoștință și bucurie, iar noi abia așteptăm să o întâlnim pe micuța Hefner', a scris ea la acel moment pe rețelele de socializare.

„Eu și Scarlett am fost binecuvântați cu o veste minunate pe care suntem extaziați să o distribuim. În această vară vom primi un nou membru în familia noastră. Nu puteam fi mai fericiți în așteptarea sosirii celui mic', a scris și Cooper pe Instagram în dreptul unei fotografii cu soția lui.

Scarlett și Cooper Hefner s-au căsătorit la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizate în California.

 

Cooper Hefner este mezinul părintelui Playboy Hugh Hefner, cel de-al doilea copil pe care acesta îl are cu fostul iepuraș Playboy Kimberly Conrad.

Hugh Hefner s-a căsătorit cu fotomodelul care a pozat în revista sa în anul 1989, în ciuda faptului că între ei era o diferență de vârstă de 36 de ani. Împreună mai au un fiu, Marston Glenn, azi în vârstă de 29 de ani.

Cooper Hefner este om de afaceri, scriitor și rezervist al Forțelor Aeriene Americane. Înainte de a intra în afaceri, Cooper a lucrat în cadrul Playboy Entrerprises, compania fondată de tatăl său.

Hugh Hefner a murit la 27 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani.

foto: Instagram


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter