Povestea tristă a jurnalistei care s-a sinucis în direct la TV. Motivul pentru care a recurs la acest gest șocant

Publicat pe

Povestea jurnalistei Christine Chubbuck, care s-a sinucis în direct, a fost și va râmâne mult timp de acum încolo un punct sensibil. Iată ce s-a întâmplat, mai exact, și ce anume a deterrminat-o să recurgă la acest gest!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Christine Chubbuck prezenta știrile la Channel 40 și nimeni nu se aștepta sub nicio formă ca jurnalista să-și pună capăt zilelor, cu atât mai puțin în direct.

Totul s-a petrecut în urmă cu 46 de ani. Jurnalista avea aproximativ 30 de ani și nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple pe data de 15 iulie 1974. Toate bune și frumoase, jurnalista s-a prezentat la muncă pentru a-și face treaba în mod obișnuit… sau nu!

Citește și: Cine este Roxana Nemeș, concurenta de la Bravo, ai stil!În trecut, artista a cochetat cu modellingul

Inițial, deși trăda anumite emoții, cu toate că nu era pentru prima dată în această postura, a început să prezinte știrile zilei. A prezentat trei dintre ele, dintre care una despre un atac armat, iar apoi a făcut un anunț șocant, după care s-a sinucis!

'În conformitate cu politica postului Channel 40 de a vă prezenta cele mai noi știri despre sânge și curaj, în culori vii, veți asista la o nouă premieră: sinuciderea în direct.', a transmis ea, înainte de a se împușca în cap, în spatele urechii drepte, cu un un revolver de calibru 38.

Citește și: După scandalul monstru, Brigitte l-a mutat pe fiul ei, Robert Sfăt, în casa soacrei.Florin Pastramă i-a pus toată vila la dipoziție

Prezentatoarea a căzut instant la pământ, orice conexiune fiind întreruptă cu telespectatorii, potrivit playtech.ro.

Motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilei

Prezentatoarea și-a premeditat moartea, directorul de știri Mike Simmons descoperind la acel moment scenariul complet al emisiunii din ziua respectiv. Una dintre știri era despre moartea sa, care ar fi urmat să fie citită de alt coleg care i-ar fi putut lua locul.

Povestea tristă a jurnalistei care s-a sinucis în direct la TV. Motivul pentru care a recurs la acest gest șocantPovestea tristă a jurnalistei care s-a sinucis în direct la TV. Motivul pentru care a recurs la acest gest șocant

„Scrisese ceva de genul «Jurnalista TV 40 Christine Chubbuck s-a împuşcat în timpul unei transmisiuni în direct, în această dimineaţă, într-un talk-show al Canalului 40. A fost transportată imediat la Spitalul Sarasota Memorial, unde se află în stare critică»', a transmis Mike Simmons.

Mama jurnalistei a precizat că s-a sinucis din cauza depresiei: „S-a sinucis pentru că viaţa ei personală nu era suficientă'.

Citește și:Andreea Tonciu și soțul ei au împlinit 4 ani de căsnicie. Cine e Daniel Niculescu:„Omul care mi-a schimbat viața'

Povestea ei a fost transpusă pe micul ecran, fiind realizate deja două pelicule, ce avut premiera la ediția din urmă cu 4 ani a Festivalului Sundance.

Sursa foto: Captură YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter