Președintele Emmanuel Macron și soția lui, în vacanță pe Coasta de Azur. Pe iaht, cei doi au uitat de distanțarea socială!

Publicat pe

Președintele Emmanuel Macron și soția lui, Brigitte, au fost surprinși recent de paparazzi, în timp ce se aflau în vacanță pe Coasta de Azur. În toiul distracției, cei doi au cam uitat de distanțarea socială…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, Emmanuel Macron și Brigitte, soția lui, au plecat în vacanță în insula Porquerolles, pe Coasta de Azur, dar nu au scăpat de intruziunea paparazzilor nici măcar în largul mării. Aflați la bordul unui iaht, aceștia păreau să se distreze de minune alături de mai mulți prieteni și de familia lor.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Președintele Emmanuel Macron și soția lui, în vacanță pe Coasta de Azur. Pe iaht, cei doi au uitat de distanțarea socială!Președintele Emmanuel Macron și soția lui, în vacanță pe Coasta de Azur. Pe iaht, cei doi au uitat de distanțarea socială!

Emmanuel Macron nu respectă regulile în vacanță!

Un detaliu însă a fost remarcat imediat după publicarea pozelor… Deși pe ambarcațiunea cu pricina era cam înghesuială, nici președintele și consoarta lui și nici ceilalți invitați nu au ținut cont de regulile de distanțare socială, iar asta i-a deranjat pe francezi, cu atât mai mult cu cât în Franța cazurile de coronavirus au crescut în ultima vreme.

În timp ce gurvenul Macron urmează să implementeze noi reguli după ce azi s-a înregistrat un număr-record de 2.669 de infectați, cel mai mare număr înregistrat de la ridicarea restricíilor, din luna mai, „exemplul” președintelui nu a fost privit cu ochi buni…

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

Foto: Profimedia, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter