Prețurile rochiilor create de Răzvan Ciobanu au explodat. Cât costă o creație second-hand, după moartea designerului

Publicat pe

Răzvan Ciobanu a creat rochii unice încă de la 19 ani. Iată ce se întâmplă cu creațiile semnate de el la nici 72 de ore de la moartea lui. Clientele lui au postat imagini pe mai mlte site-uri.

La 19 ani a avut prima colecție care s-a arătat a fi un succes. Anii au trecut și deși a trecut printr-un faliment, Răzvan Ciobanu s-a redresat și a creat rochii impecabile, purtate de multe vedete de la noi.

A avut cliente cunoscute, dar și mai puțin cunoscute, doamne care s-au mândrit cu ținutele create de Răzvan Ciobanu. Iată că acum este prea târziu să îi apreciem creațiile, să îi admirăm talentul, dar iată cum au procedat clientele lui. Conform Kfetele, pe un cunoscut site de vânzări și intermedieri, creațiile lui Răzvan Ciobanu au ajuns să fie comercializate cu sume uriașe. Cea mai scumpă dintre acestea costă 3.250 lei negociabil și este vândută de o tânără din Constanța.

Alte obiecte vestimentare semnate de Răzvan Ciobanu sunt vândute, în medie cu 700 – 800 lei, iar cea mai ieftină este 450 lei. Majoritatea creațiilor sunt rochii de seară, modele unicat, purtate foarte puțin de către clientele designerului român, care acum au ajuns să fie vândute în regim de 'second hand'.

Nu este prima oară când se întâmplă așa în cazul unui cunoscut, iată că acum moartea lui Răzvan Ciobanu a făcut să-i crească și mai mult cota.

Prețurile rochiilor create de Răzvan Ciobanu au explodat. Cât costă o creație second-hand, după moartea designeruluiPrețurile rochiilor create de Răzvan Ciobanu au explodat. Cât costă o creație second-hand, după moartea designerului

S-a aflat ce droguri a consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident!

În cursul zilei de ieri, o ipoteză șocantă, dar nu total neplauzibilă, venea să mai facă un pic de lumină în misteriosul mod în care s-a produs accidentul rutier fatal al lui Răzvan Ciobanu. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul era drogat în momentul în care s-a produs accidentul ce i-a curmat viața la doar 43 de ani, conform Libertatea.

Foto: OLX, Kfetele, Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter