Prietenii nu l-au uitat pe Costin Mărculescu! Vedetele au venit la priveghi să-și ia rămas bun de la actor

Publicat pe

Vestea că a murit Costin Mărculescu a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Vedetele, prietenii cu care legase prietenii de ani de zile au venit să-și ia rămas bun de la actor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe rând, la căpătâiul lui Costin Mărculescu și-au făcut apariția mai multe persoane publice din showbiz-ul românesc. Actorul era la pământ din punct de vedere financiar, însă niciodată nu-și pierdea cheful de a se distra alături de prietenii lui de-o viață.

Pepe a venit să-i aducă un ultim omagiu bunului său prieten, Costin Mărculescu. Artistul a venit la biserică cu o coroană mare de flori, fiind profund îndurerat de trecerea în neființă a actorului. Prietenia lor a trecut prin multe și a rezistat de-a lungul anilor, chiar dacă au mai existat și discuții între ei. Pepe i-a adus o coroană cu trandafiri roșii și i-a aprins o lumânare.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

„Drum bun, Costine, dar de ce, de ce aşa, de ce acum… de ce???', a fost reacția lui Pepe când a aflat că a murit Costin Mărculescu.

Și Andreea Tonciu a venit să-i aprindă o lumânare lui Costin Mărculescu. Vedeta a venit însoțită de tatăl ei și au lăsat lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului două coroane cu flori, ca ultim omagiu pentru prietenul lor, potrivit Spynews.ro.

'Dumnezeu să te ierte prieten drag, nu era zi de sărbătoare să nu mă suni și să-mi urezi numai bine. Erai născut pe 29 iunie o dată cu soțul meu. Țin minte că și atunci mă sunai…sunt complet șocată. Dumnezeu să te ierte', a scris Andreea Tonciu pe Facebook.

Prietenii nu l-au uitat pe Costin Mărculescu! Vedetele au venit la priveghi să-și ia rămas bun de la actorPrietenii nu l-au uitat pe Costin Mărculescu! Vedetele au venit la priveghi să-și ia rămas bun de la actor

Oana Roman și Mihai Mitoșeru, prietenii lui buni, au venit la Biserica 'Sfântul Gheorghe' din Capitală, pentru a-și lua rămas bun de la Costin Mărculescu. Aceștia se cunoșteau de foarte mulți ani și erau foarte apropiați.

Oana Roman a venit însoțită de soțul ei, Marius Elisei. Îmbrăcată în negru și cu ochelari de soare la ochi, vedeta a încercat să ascundă durerea pe care o simțea.

Mihai Mitoșeru a venit să-și ia rămas bun de la bunul său prieten, Costin Mărculescu. Vedeta a adus pe lângă flori, mai multe baxuri cu suc și apă, pentru a le împărți celor care vin la biserică.

Lidia, fiica regretatului Vadim Tudor, a venit la căpătâiul lui Costin Mărculescu pentru a-i aduce un ultim omagiu și a-i aprinde o lumânare. Tânăra a venit cu un braț plini de trandafiri, iar la intrarea în curtea bisericii s-a împiedicat.

Sora lui Costin Mărculescu e distrusă de durere

Sora actorului nu se mai poate dezlipi de lângă sicriul fratelui său. Femeia nu a venit îmbrăcată în haine negre, așa cum se obișnuiește, dar suferința este imensă. Deși cei doi nu ar mai fi avut o relație atât de bună, sora lui Costin Mărculescu este devastată de trecerea în neființă a vedetei.

La biserică au venit mai multe vedete pentru a-și lua rămas bun de la prietenul său. Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani, chiar cu două săptămâni înainte de ziua lui. Actorul a fost găsit fără suflare, în cadă, în casă. Iar cauza decesului ar fi infarct.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine'

FOTO: Facebook, Spynews

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter