Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Cântăreaţa e în al nouălea cer

Publicat pe

Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Artista a devenit pentru prima oară mamă şi nu s-a putut abţine, a arătat tuturor fanilor săi o imagine cu micuţa. A făcut şi primele declaraţii!

Feli Donose este în culmea fericirii, deoarece a sosit momentul mult așteptat, a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, la la Spitalul Universitar din Capitală, operația de cezariană având loc miercuri dimineață.

„Suntem bine impreuna! ☁️🌙♥️
Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)” 

Din imaginea postată de vedetă se poate observa că încă este internată în spital, conectată la aparate. Cu siguranţă are nevoie de pauză pentru a se reface după operaţia de cezariană. Cert este că are zâmbetul pe buze, şi pare chiar că o alăptează pe micuţa sa.

Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose

Într-un amplu interviu, Feli a anunțat că urmează să nască după jumtătatea lunii noiembrie și că ea și partenerul ei vor fi părinți de feitiță. Mereu și-a dorit o fetiță, însă nu s-a gândit niciodată serios să devină ea însăși mamă, mai ales pentru că nu avea un partener. ‘Mi-am dorit de mică o fetiță, dar nu m-am gândit că o să o nasc eu, din pântecul meu. Visam că o să o adopt’, mărturisește ea.

Iată că momentul cel mai aşteptat a venit, iar pe 21 noiembrie, artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, printr-o operaţie de cezariană.

Anul trecut, ea l-a cunoscut pe Cătălin, cel care avea să devină tatăl fetiței ei. În continuare, Feli păstrează discreția asupra celui care îi este partener și nu a dezvăluit decât că nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Foto: Facebook, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter