Andreea Ibacka și Cabral

Iată prima imagine cu fetiţa lui Cabral şi a Andreei Ibacka. Micuţa, care nu are încă un nume, s-a născut pe 4 decembrie 2018. Şi mămica şi bebeluşa se simt bine!

Cabral, vizibil emoţionat, a postat în mediul online prima fotografie cu fiica sa şi a Andreei. Este încântat de toate mesajele pe care le-a primit în cursul zilei, dar mai ales de soţia şi micuţa lui.

Amândouă se simt foarte bine, Andreea este în culmea fericirii. Se poate observa în fotografie că micuţa are un ten deschis la culoare şi părul foarte bogat.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!
În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.
Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.
Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…
Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea.”, a scris Cabral pe Facebook.

Ce nume va purta fiica lui Cabral şi a Andreei

Acum ceva timp, Inoke, fata lui Cabral din prima căsătorie, era foarte încântată că va avea o surioară. Adolescenta i-a propus tatălui ei un nume pentru fetița care va veni pe lume în scurt timp. Cabral și Andreea Ibacka au luat în calcul și numele propus de Inoke și s-ar putea ca acesta să fie cel final. Chiar dacă este al doilea copil pentru prezentatorul TV, acesta este foarte emoționat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro