Prima imagine cu iubitul lui Feli. El este tatăl fetiței sale: ”Sunt norocoasă”

Publicat pe

Cântăreața este foarte discretă când vine vorba de relația ei. Până acum, Feli nu a postat nicio poză cu bărbatul care a făcut-o mamă. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. 

Mulți se întrebau cine este tatăl copilului lui Feli, pentru că artista decis să-l țină departe de ochii presei pe bărbatul care i-a schimbat viața. Recent, vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare, prima fotografie cu iubitul ei, Cătălin. Cei doi par a fi extrem de fericiți împreună și asta se vede pe chipul lor.

Feli este cu zâmbetul până la urechi când iubitul ei o sărută. 'Sunt norocoasă, pentru că sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten', a scris cântăreața la descrierea fotografiei.

Prima imagine cu iubitul lui Feli. El este tatăl fetiței sale: 'Sunt norocoasă'Prima imagine cu iubitul lui Feli. El este tatăl fetiței sale: 'Sunt norocoasă'

Feli și Cătălin au avut o relație la distanță

Feli și Cătălin s-au cunoscut în anul 2017, la o nuntă, unde artista a fost invitată să cânte, iar el participa în calitate de invitat. S-au văzut și s-au plăcut, iar câteva luni au fost nevoiți să aibă o relație la distanță, pentru că acesta locuia în străinătate.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă, a declarat Feli.

După câteva luni de relație, iubitul artistei s-a mutat în Români. Feli a rămas însărcinată, deși nu avea asta în plan la momentul acela. „Cred că o să fiu o mămică protectivă. Sunt destul de panicoasă, dar sper să nu fiu exagerată. Se zice că nu e bine să îţi doreşti să fii prietena copilului tău, dar eu vreau să îi fiu prietenă, aşa cum sunt eu cu mama, cu care pot să vorbesc de toate. Eu, când sunt cu emoţii, bune sau rele, pun mâna pe burtică şi îi vorbesc fetiţei, ca să se liniştească. Iar Cătălin stă noaptea cu mâna pe burta mea şi dimineaţa negreşit vorbeşte cu ea, a declarat Feli înainte să devină mămică.

Citește și: Feli Donose este o mamă model. Cântăreaţa nu se dezlipeşte de micuţa Nora Luna

Citește și: Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose! Artista a dezvăluit cum s-au cunoscut

FOTO: Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter