Prima poză cu chipul nepotului Deliei. Oana Matache l-a arătat tuturor pe Bogdănel

Publicat pe

Pentru prima oară, sora Deliei a arătat chipul băiețelului ei. Oana se simte foarte bine, este o mămică împlinită, care se bucură de familia ei minunată. Va veni o perioadă și mai încărcată pentru ea, dar speră să facă față.

Bogdănel a venit pe lume duminică, mai repede decât se aștepta toată lumea. Mămica este în culmea fericirii. Nu va fi așa de prezentă în mediul online, după cuma  specificat într-un mesaj, e nevoie să se dedice trup și suflet băiețelului ei.

„Bun venit în inimile noastre, Bogdanel mic!
(17.03.2019, 11:50, 3350gr)
Este un bebe foarte liniștit, nu prea i-am auzit guriță, iar dacă te vei uită prea mult la el, se va încruntă la ține
Îmi pare rău că v-am ținut în ceață până acum, însă după operația de cezariană, lucrurile necesită mai mult focus și odihnă 🙂 Zilele astea sunt exclusiv pentru familie și ajustarea la Bogdanel”, a scris Oana în mediul online.

https://www.instagram.com/p/BvLdDG7g3lG/

Sora Deliei Matache a născut cu 2 zile mai devreme

Sora Deliei Matache a născut pe 17 martie un băiețel perfect sănătos și foarte mare, după cum dezvăluie bunica Gina Matache. Tot bunica a spus, în premieră, și numele pe care Oana l-a ales pentru cel de-al doilea copil: Bogdan. Înainte să plece la spital, Oana a pozat goală, aceasta fiind forma ei inedită de a-și lua la revedere de la burtică.

„Eu sunt acasă, nu la spital pentru că am rămas cu fetița, cu Jessica. Am vorbit doar cu ginerele meu deocamdată și mi-a spus că și Oana, și băiatul sunt bine. Copilașul este perfect sănătos și foarte mare și îl vor boteza Bogdan. Are 3.3 kilograme, cred că din acest motiv a și venit mai devreme. E toată familia cu Oana la spital Și Delia, toate rubedeniile!”, a declarat Gina Matache la Antena Stars, imediat după fericitul eveniment.

Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter