Ilie Năstase și Ioana Simion fac nunta. Când și unde va avea loc evenimentul

Publicat pe

Ilie Năstase și Ioana Simion au stabilit toate detaliile pentru nunta lor care va avea loc anul acesta. Marele jucător de tenis este pregătit să spună adio burlăciei și să se bucure de iubita care îi va deveni soție. 

Ilie Năstase și Ioana Simion au stabilit când și unde va avea loc nunta loc, anul acesta. Chiar de acum câteva luni vorbeau despre marele eveniment din viața lor, se pare că îl așteaptă cu sufletul la gură.

Conform CLICK, cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării. Marele eveniment  a fost stabilit în funcţie de două criterii cu mare însemnătate pentru ei. Atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, au fost fixate în ziua în care s-au văzut pentru prima dată, respectiv 8 august,  în locul în care s-au întâlnit, şi anume pe malul mării. La vremea respectivă fostul tenisman se afla în proces de divorţ cu Brigitte, iar o lună mai târziu a devenit burlac şi în acte.

„Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat viitoarea doamnă Năstase pentru aceeași sursă.

Se pare că cei doi și-au cumpărat deja și verighetele. Au plătit 3.000 de euro pentru bijuteriile superbe marca Cartier.

Ioana Simion, bunică la 43 de ani

Se pare că viitoarea soție a lui Ilie Năstase va deveni curând și bunică. Conform aceleiași surse, Teodor, fiul ei din prima căsnicie, are o relație cu o frumoasă turcoaică pe nume Deniz și urmează să devină părinți. Duminică, Ioana s-a aflat la Constanța întrucât medicii au programat-o pe nora sa pentru naștere.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter