Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales trei nume pentru cea de-a doua fetiță: ”Toate sunt zeiţe”

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu câteva zile. Prezentatoarea TV a născut prin cezariană, iar micuța este perfect sănătoasă. Tavi Clonda a dezvăluit care sunt cele trei nume ale fetiței lor. 

La fel ca și în cazul primei fetițe, Bella Victoria Margot, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ales trei nume și pentru cea de-a doua fetiță. Așadar, pe noua membră a familiei o cheamă Thea Iris Selena, iar toate cele trei nume sunt de zeiță.

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp', a mărturisit Tavi Clonda pentru emisiunea'Te iubesc de nu te vezi', de la Antena Stars.

Gabriela Cristea va fi externată în scurt timp și poate merge acasă alături de familia ei. Prezentatoarea TV se află în concediu de maternitate, iar în locul ei emisiunea este prezentată de Bianca Sârbu.

Citește și: Dieta pe care Gabriela Cristea o ține după ce a născut. Ce alimente are voie să consume

Citește și: Prima imagine cu a doua fetiță a Gabrielei Cristea. I-au ales deja și numele

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter