Prințesa Lia i-a cântat soțului melodia pe care s-au îndrăgostit: ”Muzica a marcat relația mea cu Prințul Paul”

Publicat pe

Ipostaze surprinzătoare cu Prințesa Lia care a ales să-i dedice soțului său, Prințul Paul, unul dintre cele mai îndrăgite hituri internaționale din toate timpurile. Alegerea nu a fost întâmplătoare, îndrăgitul cuplu având multe amintiri pe ritmurile piesei cântate de Alphaville.  

Mai mult, Prințesa Lia a modificat din versurile cunoscutului hit pentru că este de părere că : ,,Doar iubirea te poate păstra, într-adevăr, tânăr mereu'.

Alphaville vin în Timișoara, în iunie

Hitul ,,Forever young' in variantă princiară a beneficiat și de multă emoție, mai ales că îndrăgita formație va veni pe 1 iunie la Timișoara în cadrul celui mai important festival de muzică retro din Europa, ,,Diskoteka Festival', care reunește între 31 mai- 2 iunie, peste 50 nume legendare a perioadei 80-90 pe aceeași scenă, în România. Refrenul interpretat este, de altfel, parte a campaniei #AmintiriDinDiskoteka, campanie în care mai multe vedete anunță vânzarea unui lot de abonamente donate de Festivalul Diskoteka pentru cauze umanitare.

,,Muzica ne poartă prin viață'

Puțini sunt cei care știu partea sensibilă a Prințesei Lia. Cunoscută ca una dintre cele mai puternice femei din România, singura româncă de la Casa Albă rămâne, în intimitate, o doamnă sensibilă : ,,Prima oară am auzit acest evergreen în Anglia. De fiecare dată când aud piesa trupei Alphaville călătoresc în timp și simt parfumul special al acelor vremuri. Trebuie să recunosc că muzica a marcat relația mea cu Prințul Paul și multe dintre amintirile noastre plăcute s-au petrecut în ritmuri de dans. Este clar, în mai-iunie o să fim în Timișoara pentru că sunt bucuroasă că acest concept de festival ajunge și la noi țară. Ne-am ales deja câteva dintre momentele pe care o să vibrăm. Nouă ne plac cam toți artiștii care vin la Diskoteka dar Nana, Sandra și Sabrina sunt printre preferații noștri. Ne ducem acolo pentru muzică, dar și ca să trăim, din nou, povestea anilor care ne-au marcat tinerețea. Știm că peste 20.000 de bilete sunt deja vândute și ne bucurăm că a apărut și acest lot de bilete care va fi donat. ', a mărturisit Lia.

Un nou concept international importat în România

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor 80 și 90 vor transforma Stadionul 'Dan Păltinișanu' în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Adkjmiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019. 

FOTO: Libertatea

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter