Primele imagini de la “Survivor România”! Ce s-a întâmplat între Faimoși și Războinici, în Republica Dominicană

Publicat pe

Survivor România' are premieră la Kanal D sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 20:00, și va putea fi urmărit patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți. Avem primele imagini de la Survivor România', cu cei douăzeci de concurenți, Echipa Faimosilor și Echipa Războinicilor, de la primele confruntări sportive, din Republica Dominicană.

 În prima ediție Survivor România', difuzată mâine seară, la ora 20:00, concurenții celor două tabere se vor duela pe traseul sportiv, într-o confruntare fără limite.

 Imagini spectaculoase din cea mai dură competiție sportivă televizată, strategii bine puse la punct, adrenalină la maximum și reality sută la sută autentic, toate acestea sunt ingredientele unui show incendiar, care va ține cu sufletul la gură, în față micilor ecrane, milioane de telespectatori. 

Faimoși vs. Războinici

Echipa Faimosilor este formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vladau formează deja o echipa redutabilă în Republica Dominicană. 

 Echipa Războinicilor reunește zece concurenți încă necunoscuți publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Telespectatorii vor avea un rol extrem de important în evoluția concurenților, aceștia putând să-și voteze favorițîi și, astfel, să ii mențînă în joc.

 Modalitatea de votare va fi comunicată în timpul difuzării reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru. Concurenții vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viață de zi cu zi din junglă Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistență fizică le vor fi cei mai buni aliați in parcursul lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter