Primele vedete care au venit la căpătâiul lui Costin Mărculescu. Mesaje cutremurătoare pe coroanele aduse la înmormântarea actorului

Publicat pe

Mai multe vedete au venit să își ia adio de la Costin Mărculescu. Sunt oameni apropiați actorului, cei care i-au fost aproape și pentru care vestea că actorul a murit a venit ca un fulger. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

UPDATE 15.15 – Marea absentă de la înmormântarea lui Costin Mărculescu a fost Oana Zăvoranu. Cei doi au fost prieteni la cataramă, în trecut, dar divorțul de Pepe le-a separat drumurile, Oana fiind supărată că actorul a rămas în relații bune cu fostul ei soț. Vedeta nu a venit la slujba de înmormântare, iar motivul poate fi acela că Oana evită să se întâlnească cu Pepe.

UPDATE 13:10- Primele persoane care au ajuns la înmormântarea actorului au fost cumnatul acestuia, Mara Bănică și Pepe, cei care s-au ocupat de înmormântare. Au ajuns apoi Luis Lazarus și iubita lui, dar și Gheorghe Turda și Lidia, fiica lui Vadim Tudor.

Apariția Lidiei este una cel puțin surprinzătoare, întrucât nimeni nu știa că are o relație apropiată cu regretatul Cosin Mărculescu. Se pare că tânăra chiar regretă amarnic dispariția actorului, întrucât a fost prezentă și la priveghi.

La înmormântare a venit și celebrul Dan Puric. Actorul și regizorul ajuns la biserica unde este depus trupul lui Costin Mărculescu.

Regizorul a rămas impresionat de povestea de viață a lui Mărculescu și a vrut să-i aprină o lumânare. 'Nu am avut o relație. Mi s-a părut un om nefericit. Dumnezeu să-l odihnească', a declarat Dan Puric la ieșirea din biserică, potrivit Libertatea.ro

UPDATE 12:40 – Slujba de înmormântare a lui Costin Mărculescu a început. La căpătâiul actorului s-au adunat nume mari din lumea mondenă. Oana Roman, Pepe, Mara Bănică, dar și Gheorghe Turda sau Stela Enache.

În continuare, lumea începe să se strângă în număr cât mai mare la cimitirul 'Reînvierea', acolo unde Costin Mărculescu este dus pe ultimul drum și va fi îngropat, lângă mama și bunica lui.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, asta după ce vecinii au alertat autoritățile, fiind îngrijorați că acesta nu a mai fost văzut de 3 zile. El obișnuia să își scoată câinele afară de cel puțin două ori pe zi.

Sursa foto: Click.ro/ Wowbiz.ro

Primele vedete care au venit la căpătâiul lui Costin Mărculescu. Mesaje cutremurătoare pe coroanele aduse la înmormântarea actoruluiPrimele vedete care au venit la căpătâiul lui Costin Mărculescu. Mesaje cutremurătoare pe coroanele aduse la înmormântarea actorului

Cine este Samira, femeia care l-a făcut tată pe Costin Mărculescu. Timp de cinci ani i-a ascuns actorului adevărul…

La fața locului au sosit pompierii, care au spart ușa apartamentului în care locuia cu chirie Mărculescu. El a fost găsit fără suflare, în cadă, iar specialiștii INML au decis că infarctul a fost cauza morții. 

La înmormântarea actorului, care are loc la cimitirul 'Reînvierea', au sosit Pepe,  Gheorghe Turda, Oana Roman, Luis Lazarus și iubita lui, Andreea-LouLou, dar și familia lui Costin Mărculescu. 

Luis Lazarus i-a adus o coroană de crini, pe care a scris mesajul: „Ai plecat prea devreme, Costine!”.

La înmormântare a sosit și Stela Enache, cea care a interpretat melodia Ani de Liceu, coloana sonoră a celebrului film Liceenii, în care Mărculescu a jucat, alături de Oana Sârbu, Tudor Petruț și Ștefan Bănică Jr.

O apariție surprinzătoare la înmormântarea lui Costin Mărculescu este Lidia, fiica lui Vadim Tudor, care a venit, îmbrăcată în negru, să își ia adio de la actor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter