Principatul Monaco se pregăteşte de nuntă

Publicat pe

Pierre Casiraghi (27), fiul cel mic al Principesei Caroline de Monaco se va căsători în această vară. Aleasa lui este Beatrice Borromeo (29), descendentă a prinţilor Borromeo şi nepoată a contesei Marta Marzotto, o aristocrată elegantă.

 

Căsătoria civilă este programată pe 25 iulie, la Monaco, iar ceremonia religioasă va fi organizată în Italia, pe 1 august, pe una dintre insulele de pe lacul Maggiore, aflată în proprietatea familiei Borromeo de mulţi ani.

 

Beatrice a terminat facultatea la Milano şi are un master în jurnalism la Universitatea Columbia din Statele Unite, este frumoasă, bogată, dar foarte ancorată în realitate. „Nu concep viaţa fără muncă', a declarat ea, spunând că de ani buni nu le mai cere bani părinţilor, întreţinându-se singură.

 

Viitoarea doamnă Casiraghi face jurnalism de investigaţie, ea scriind printre altele inclusiv despre mafia. Mărturiseşte că acest lucru o ţine în priză şi o determină să-şi dorească să schimbe lucrurile.

 

In cei 6 ani de când este iubita lui Pierre, Beatrice a devenit o adevărată socialite, la început suportând cu greutate presiunea mediatică. Astăzi, Beatrice a depaşit se pare acest moment, fiind una dintre cele mai elegante şi rafinate prezenţe.

 

Foto: Hepta

 

Principatul Monaco se pregăteşte de nuntăPrincipatul Monaco se pregăteşte de nuntă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter