Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton, și-a făcut deja lista pentru Moș Crăciun. Tatăl ei spune că nu va primi ce-și dorește cel mai mult!

Publicat pe

În pofida statutului de prințesă, Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, nu e cu nimic diferită de celelalte fetițe de 4 ani, așa că i-a scris deja Moșului… Doar că anul acesta nu va primi ce-și dorește cel mai mult!

Ca orice fetiță de 4 ani, Prințesa Charlotte, fiica Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, și a Prințului William, îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și deja și-a exprimat dorințele. Din păcate pentru ea, tatăl ei spune că, anul acesta, puștoaica nu-și va vedea îndeplinită cea mai mare dorință…

Prințesa Charlotte nu va primi poneiul de Crăciun!

Cea mai mare dorință a Prințesei Charlotte pentru anul acesta este să primească un ponei. Până la urmă, ce fetiță de 4 ani nu-și dorește asta de la Moș Crăciun? Desigur, mica prințesă nu vrea un ponei din pluș, ci unul adevărat, iar asta cu siguranță deoarece a crescut înconjurată de cai, Regina Elisabeta a II-a fiind o mare iubitoare a nobilelor animale.

Din păcate pentru Charlotte însă, tatăl ei, mai bine zis, Moș Crăciun, nu-i va îndeplini micuței extravaganta dorință, chiar dacă își permite să-i cumpere o herghelie întreagă, și nu doar un ponei… „A cerut un ponei, dar va trebui să aștepte până la anul, pentru că William consideră că este prea mică”, a declarat o sursă din anturajul familiei regale pentru publicația The Sun.

Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton, și-a făcut deja lista pentru Moș Crăciun. Tatăl ei spune că nu va primi ce-și dorește cel mai mult!Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton, și-a făcut deja lista pentru Moș Crăciun. Tatăl ei spune că nu va primi ce-și dorește cel mai mult!

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter